Reklama

Reklama

Grenseland

(seriál)
  • angličtina Borderliner
Trailer

Epizody(8)

Obsahy(1)

Policejní detektiv Nikolai Andreassen (Tobias Santelmann) svědčí proti svému zkorumpovanému kolegovi a snaží se udržet hranici mezi dobrem a zlem. Když se však případ možné vraždy v jeho rodném městě dotkne i jeho vlastní rodiny, stojí před velkým dilematem. Aby ochránil svou rodinu, policie kryje případ vraždy.  Ale ve chvíli, kdy má jeho spoluvyšetřovatelka Anniken (Ellen Dorrit Petersen) podezření na nepoctivou hru, ocitá se na služebně uprostřed nebezpečné hry, při níž hranice mezi dobrem a zlem mizí. (mac000)

(více)

Recenze (2)

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Grenseland je jedním z těch seriálů, které by měly zůstat ve věčném zapomnění. Celý příběh se strašně vleče, většina zvratů nefunguje a to, že seriál s největší pravděpodobností nedostane druhou sérii je jen vrchol ledovce. Stačilo seriál smrsknout do čtyří dílů místo osmi a měli bychom tu svižnou norskou krimi sérii. Ale takhle? Takhle vše zachraňují jen záběry na přírodu, sem tam herci a severské jazyky, kterým prostě nemůžu odolat! ()

kotrlak 

všechny recenze uživatele

"Bordel liner" má velkej problém v tom že je zbytečně překomplikovanej a končí do zdi. Příběh se pomalu skládá z reminiscencí co se stalo před tejdnem, dvěma tejdny, čtyřma tejdny, postupně se ukazuje že nezkorumpovaná je akorát bezvýrazná robo policajtka, která za celej seriál nehne brvou jako kdyby v gezichtě neměla jedinej nerv a sval. Na odvrácený straně zákona stojí skoro stejně nevýrazná přičmoudlá drogová dealer s takovým předkusem že kdyby nezavřela hubu, tak poškrábe parkety. V tom bordelu oscilujou policajti, v čele s hlavním protagonistou, kterejm se pomalu hromadí máslo na hlavě. No a tak se v osmi dílech sérka nakonec dokutálí do zmatenýho konce....teda jestli je to konec??!...who gives a fuck anyway! ()

Reklama

Reklama