Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní mikrokomedie o malém umělci, který se dostal do soukolí velkého světa médií. (oficiální text distributora)

Recenze (18)

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to jste se, Františku Filipe, na stará kolena totálně zbavil soudnosti. Smutný konec naší režisérské legendy... Josef Náhlovský by coby herec neobstál ani v tom soft pornu, o kterém s takovým zaujetím brebentí jako kolovrátek. Strašné, trapné, neuvěřitelné...tohle vážně někdo mínil coby satiru? ()

Peabody 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak já bych řekl, že tady ani nejde tak o kritiku bulváru, to by jistě šlo udělat lépe, ale o instruktážní video k Justově Slovníku floskulí..., který každému, kdo má rád češtinu doporučuji. Jednou z nich řečeno, je tohle hlavně o jazyku a pajazyku, který náš jazyk zamořuje a který zejména Martin Dejdar (není majitel Bulváru, je šéfredaktor) krásně vychutnává, neustále je "o tom", je "in", onlajn a ostatní mu zdárně sekundují. Vše ostatní je pro mne kulisa k upozornění na to, jak zoufale povrchní a nečeskou češtinu kolem sebe slýcháme. PS. JANáhlovský je tady snad nejsnesitelnější jak jsem ho kdy viděl (tj nedělá se mi z něj špatně), pravda že se mu vyhýbám jako čert kříži, takže nejsem kompetentní jeho "herectví" nebo snad dokonce "bavičství" hodnotit. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 3/10 Prostředí 3/10/// +ten závěr potěší, zajímavé téma -Náhlovský jako herec, slabá technická i hudební stránka/// Kdyby to nepůsobilo jako 15 let starý film, kdyby tu byly zábavnější dialogy, nějaká hudba a bylo to ještě dramatičtější, asi bych byl spokojený. Skutečnost je taková, že snad neurazí, ale rozhodně ani moc nepobaví. Jednou se to dá, ale i v rámci nedělního večera dost průměrné./// Celkem 46%/// ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Já a impotent? Víte, jak mi říkaly holky na place? Brad Pittbul." Pokud podobnou zhovadilou namyšlenost pronese kreatura typu J. A. Náhlovského, tak musí být každému jasné, že tady nepůjde o kritiku bulváru, systému ani ničeho podobného. Je to jen pohodová zábavička, která intelektuálovi příliš nezachutná, ale mě zvedla náladu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama