Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní komedie o nešťastném kýchnutí, neúspěšné spisovatelce a neprovdané dceři váženého činovníka. Na motivy několika známých povídek A. P. Čechova. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

brooklyn73 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mne zle a spatne.Ja jsem se nudil, v podstate pronudil do trictvrte snimku,kdy nastalo jakesi oziveni a ja se zacinal pomalu tesit na konecnou zapletku . Konec vsak prisel prekvapive rychle, pro mne dost bezsmyslove,jelikoz pribeh nekam spel nekam se schyloval a najednou byl utat a to jeste uplne jinak nez by kohokoliv mohlo napadnouti. Jakozto neverici si ho dovoluji nazvat koncem z nebe...Skvely vyber hercu, kteri se snazili co mohli ,ale mne to na vyse nez dve hvezdy nevytahli. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Televizní miniatura coby adaptace povídek ruského klasika Antona Pavloviče Čechova, která dala vzpomenout na to nejlepší z klasické československé televizní školy... Inscenace, která v sobě kloubí humor, nadsázku, ale i hlubokou životní zkušenost a práci s uměním vypointovat... Tohle není tristní převod ruské klasiky, zvláště když jednu z rolí hraje Leoš Suchařípa, známý milovník a překladatel velké ruské literatury. Povedená intelektuální humoreska:-) Mimořádná nadměrná televizní maličkost... ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkný tragikomický příběh z carského Ruska. Co mě zaujalo? Tak určitě, opět velmi originální, osobitý projev a zjev Leoše Suchařípy (Červjakov), ale špatní nebyli ani další hlavní herci jako Petr Nárožný a Josef Abrhám. Natočeno podle povídek z klasické ruské literatury od Antona Pavloviče Čechova, Aňuta a Úředníkova smrt. ()

horovska 

všechny recenze uživatele

To je herecký koncert. Nárožný a Abrhám se tu opravdu vyřádili. A Radek Holub...za tu smršť obličejů nejmíň šest hvězdiček... ()

Reklama

Reklama