Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zápletka možná banální, ale když si představíte, že by se vám to opravdu stalo – hrůza pomyslet! Pan profesor (Miroslav Donutil) jede na přednášku. V autě roztomile žvatlá po telefonu se sekretářkou své ženy, která je jeho milenkou. Když tu náhle bezdomovec přes silnici svůj vozík tlačí a rána! Zdánlivě se nestalo nic vážného, všichni jsou živi, bezdomovec posbíral své věci a pan profesor pokračuje v cestě. Osud jej ale přece jen hodně vytrestá. Jediné, co ještě můžeme prozradit, je, že telefonovat za jízdy se opravdu, ale opravdu, nemá! (Česká televize)

(více)

Recenze (27)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Studenti se ptají, jestli bude ta odpolední přednáška. - Šamo šebou." Po dopravní nehodě šišlající vzdělanec profesor Jasný najednou zjistil, že absence pregnantní mluvy ho z pozice poloboha sráží na společensky nevýznamného tvora a neustálé opakování tohoto vtípku mne celkem bavilo. Miroslav Donutil totiž patří k solidním šlapačům po jazyku, ale časem se z toho staly jen poněkud samoúčelné hrátky. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Na to, že sa jedná o televíznu produkciu je to celkom podarené. Miroslav Donutil, ktorý stvárnil hlavnú úlohu, je kvalitný herec. Celé to vlastne stojí iba na ňom. Zahral si tu komickú postavu úspešného, vzdelaného muža v stredných rokoch, ktorému sa prihodila zvláštna „Nehoda“. Utrpel šok, po ktorom začal rozprávať ako senilný, šušlavý osol. To úplne obrátilo naruby jeho profesionálny, milostný, aj rodinný život. ** ()

MMR 

všechny recenze uživatele

No, nápad možná dobrý, ale jinak nic moc. Své publikum si to najde, já se mezi ně ovšem řadit nebudu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Prostředí 6/10/// +Michaela Maurerová, Miroslav Donutil, občas záchvaty smíchu -vážnější, smutnější, nenasmál jsem se tolik/// Opravdu zajímavé, sice málo pravděpodobné, ale pobavilo mě to./// Celkem 60%/// ()

Slarque 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bavil jsem se u toho celkem dobře, ústřední dvojice Donutil a Freimanová hrála perfektně, ale výsledný tvar mi přišel poněkud scénáristicky nedotažený a dramaturgicky nevyvážený. Nakonec celá „Ňěhoďa“ stojí hlavně na Donutilově dokonalém šišlání, a to mi připadá málo. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Piroteskní příběh ze života arogantního vysokoškolského profesora, stiženého nenadálým handicapem. Klesnout na dno je velice jednoduché. Alfou i omegou této mikrokomedie je jen a pouze Donutilova osobnost. ()

bloom 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná televizní komedie a po dlouhé době solidní Šteindlerova práce. Donutil je vynikající, ale trochu mi připadal, že vykrádá Menšíka z bakalářské povídky Zuby. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nehoda není náhoda. Hlavně, že pan profesor mluvil v TV o zkušenostech a o tom, jak se z nich člověk dokáže poučit. ()

jenjan

všechny recenze uživatele

Další kapka lopoty do rozvařeného, závislého léta. Něco jako dlouhé bermudy na veřejném bazénu, kdy mají slušet a jít s módou, přitom však zanášej do veřejného prostoru bordel a vynášej z něj vodu. A protože bez práce nejsou koláče a bez koláčů nejsou buchty.. a kdo nemá ani koláče ani buchty zbývají už jen koblihy.. Nelze se čemu divit, že? P.s.: Pepo díky! – Za to že seš! P.s.2: Čekal jsem pohádku a přišel horor. (:)) ()

Reklama

Reklama