Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Centrum zábavné tvorby České televize přichystalo v rámci projektu Nadměrné maličkosti povídku situovanou do doby, kdy králem diskoték byl Pavel Horňák a jedním z mála povyražení pro tehdejší studenty byly chvíle strávené na lyžařském výcviku. Na tzv. lyžáku se dá prožít ledacos první sex, první láska, první zkušenosti s alkoholem, první cigareta, ale také něco, co jen tak někdo nezažije. Jedinečnou příležitost zjistit co ještě jiného se dá prožít na horách, než to, co známe z hitů Sněženky a Machři, či Snowborďáci, máte díky povídce scenáristy a režiséra Jaroslava Pozziho Hypnóza. Kromě osvědčených hereckých hvězd typu Viktora Preisse, uvidíte Vojtu Kotka, Jiřího Mádla, ale i řadu dalších mladých nadějných herců. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (53)

zigy 

všechny recenze uživatele

Perfektní mysteriozní napínavá zápletka plus humor ve stylu sněženek a machrů, co víc si může člověk přát? a ještě navíc skoro porno scéna s umýváním Mádla....(to ho fakt musely mýt úplně všude???) jo, musely......:) Preiss je tady ultravtipný zabejčený profesor materialista ze staré školy, který odmítá uvěřit, že by byl Mádl opravdu zhypnotizovaný. A korunuje to ještě závěrečná pointa, kterou fakt určitě neodhalíte. ()

Lucie505 

všechny recenze uživatele

No.... zajímavé téma. A to je asi vše. Tento příběh jako by se přihodil spolužákům Vikiho Cabadaje ve vedlejším pokoji. Viktor Preis = pan Brzobohatý, Tereza Bebarová = Veronika Freimanová, paní Obermaierová = paní Valentina Thielová, Milan Šteindler = kotelník Boris Halmi, a tak dále... Jedna hvězdička za Jirku Mádla, který mě místy až děsil, a druhá za sympatického zdravotníka:-) ()

Reklama

Marthos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zásadním problémem této stylisticky i formálně chudší verze legendárních SNĚŽENEK A MACHRŮ je její zoufalá snaha o to se tvářit naléhavěji a snad(?) kriticky, přičemž se otrocky spoléhá na absolutně nefunkční elementy již tak mizerného scénáře. Měla-li být toto účelová obžaloba společnosti jako takové, tak nechápu v čem ta přehnaně definovaná zvrácenost vlastně je. Hypnotické kejkle s lidskou duší? Autoritářský profesor? Proč to pimprlové divadýlko kolem toho? Mádl možná ani tak nehraje, jako spíš prostě jenom "je" anebo se umí geniálně přetvořit v tupé zírající individuum. To jeho nerozlučný parťák Kotek neumí nic. Ani se pitvořit. To zase umí novodobé sněženky, lolitkovsky vystrašené z vlastního pochichtávaní. Nejhorší ze všech je ale mistr Preiss. Co měla ta neživotná karikatura znamenat, nevím. A nevím ani, co s tím vším. Ale jo. Sbohem do kamen. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A já se teda zasmál.. Hypnóza sice rozhodně není tak suverénní a jistá jako třeba komediální chuťovka Vše pro syna, na které si smlsli představitelé hlavních rolí rodičů Václav Postránecký a Táňa Medvecká, ale i přesto potěší. Česká televize tak udělala moc dobře, když přišla s cyklem malých televizních komedií, které se vždycky těšily velkému diváckému zájmu. Hypnóza tak s přivřením obou očí patří k tomu povedenějšímu, co cyklus nabídl. ()

Sosak 

všechny recenze uživatele

Ten Mádl to je tak přirozenej neherec až je z něj perfektní herec, ehm :) Jinak tahle televizní povídka s účastí Preisse mě dost pobavila a atmosféra lyžařských výcviků se jeví jako opravdu vděčná (Hypnóza, Sněženky a machři, trochu Snowboarďáci...). prostě nic velkýho, jen taková příjemná maličkost na odpoledne. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama