Reklama

Reklama

Nadměrné maličkosti - Série 3 (2006) (série)


Dámský gambit (S03E01)

(epizoda)
TV spot

Obsahy(1)

Jen ženy vědí, jak zvítězit nad ženami - zvláště, jde-li o muže. (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (25)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 5/10/// +zajímavé, napínavé, dobrá hudba a hlavně zábavné -o něco slabší herecké výkony/// Opět příjemná a zábavná oddychovka. Člověk si raději opět pustí něco podobného, než koukat dvě hodiny na nějaký náročný film./// Celkem 62%/// ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Víš, jak se řeknou slovensky tanga? - Tri niti do riti." Nevěře moc nerozumím, protože orat více než jedno pole není příliš šetrné k pluhu. Nicméně se zmateným samcem Oldou jsem se pobavil. Zejména proto, že jeho manželka s milenkou rozehrály šachovou partii a jedinou figurkou na šachovnici byla jeho maličkost. Já sice považuji za lehce nesportovní pouštět v televizi ženám nápovědu, kterak si ochočit spokojeně zahýbajícího manžela, ale deptání stále otravnější matonohy považuju za velmi prospěšnou činnost. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jó ženy když se rozjedou, zvláště když jedna přijde na nevěru svého manžela, to pak jde chlap stranou a ženy-sokyně si to vyříkají po svém, leckdy daleko lépe a účiněji než jejich protějšky. Mátonoha v roli manžela, tatínka a milence, to vše v jedné osobě, zahrál velmi dobře a jeho herectví jsem mu věřil..Ze života a všichni to moc dobře známe, někteří víc, někteří méně, někteří to nepoznaj za celej svůj život. A tak by to snad radši i mělo být:-) ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takových 50%. Prvních 30 minut docela velká nuda, bylo to takové naivní a o ničem v podstatě. Pokud to mělo být drama, tak nebylo a pokud komedie, tak ta také ne. Ovšem poslední 15 minut bylo skvělých. Jakmile se začaly psát SMS-ky, byla to docela dobrá zábava a i jsem se nasmál. Ale pouze 1/3 vtipná u komedie je dosti málo. Těch 50% je optimálních. Howgh! ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Když válku tak válku !!" Učebnicově podprůměrný a nevěrohodný příspěvek režisérky Jitky Němcové povídkové sérii Nadměrné maličkosti paradoxně disponoval velmi uvěřitelným a divácky vděčným příběhem nevěry se značným potenciálem, který však neobratností a naivitou tvůrců přichází naprosto vniveč. Fakt, že scénárista přehnaně často využívá mobilního telefonu coby zásadního prostředku k posunu děje, ačkoliv právě zde cítím ten promrhaný potenciál, svědčí o jeho duchaplnosti.. Celkově se mi zdá, že především casting se vůbec nepodařil, Révai působí dost rušivě a nějak jsem si po celou dobu nedovedl vysvětlit, proč vlastně Matonoha utíkal od sexy Terezy Duchkové k té blonďaté tuctovce.. Ačkoliv mnozí dobře víme, že když mozek sklouzne do kalhot, s logikou si příliš netyká !! ;) Zoufale přehrávající Tomáš Matonoha, což mě nutí k zamyšlení čí vinou, činí tento kousek i přes krotkou stopáž takřka nesledovatelnou a otravnou záležitostí, jíž nejvíc podráží nohy nulová pointa, která si o údernosti může nechat jenom zdát.. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama