Reklama

Reklama

Nadměrné maličkosti - Série 3 (2006) (série)


Dámský gambit (S03E01)

(epizoda)
TV spot

Obsahy(1)

Jen ženy vědí, jak zvítězit nad ženami - zvláště, jde-li o muže. (oficiální text distributora)

Recenze (25)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povídkový cyklus Nadměrných maličkostí nabídl i jeden zajímavý námět, ve kterém hrají hlavní roli ryze ženské zbraně. Egoman a samec Olda tu pentluje mezi dvěma ženami, hodnou manželkou a náruživou milenkou. První o druhé logicky ví, ta se ale nepříjemnou pravdu už brzy dozví.. kvapem si nicméně v hlavě srovná, že panikou a hysterií nic nevyřeší. Škoda, že tahle taškařice nedisponuje větší pravděpodobností, protože povídka svižně utíká a má i jedno herecké eso v rukávu. Když totiž Matonoha kašle na to svoje křepčení, tak je z něj výborný herec. Škoda jen, že obě kolegyně herecky výrazně převyšuje.. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Matonoha je socer a postava, kterou hraje, je ostudou mužského pokolení. Nicméně zasazeno do téhle hříčky je to opravdu skvělý pokuk, obzvlášť když připočteme oslnivou (alespoň co do vzhledu) Terezu Duchkovou. Kvůli ní jsem přešel takové myšlenky jako "která ženská by to s takovýmhle oslem řešila takhle složitě" a "co proboha na tý vykozený blondýně viděl"...Zkrátka a dobře, výborně jsem se pobavil. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jó ženy když se rozjedou, zvláště když jedna přijde na nevěru svého manžela, to pak jde chlap stranou a ženy-sokyně si to vyříkají po svém, leckdy daleko lépe a účiněji než jejich protějšky. Mátonoha v roli manžela, tatínka a milence, to vše v jedné osobě, zahrál velmi dobře a jeho herectví jsem mu věřil..Ze života a všichni to moc dobře známe, někteří víc, někteří méně, někteří to nepoznaj za celej svůj život. A tak by to snad radši i mělo být:-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Víš, jak se řeknou slovensky tanga? - Tri niti do riti." Nevěře moc nerozumím, protože orat více než jedno pole není příliš šetrné k pluhu. Nicméně se zmateným samcem Oldou jsem se pobavil. Zejména proto, že jeho manželka s milenkou rozehrály šachovou partii a jedinou figurkou na šachovnici byla jeho maličkost. Já sice považuji za lehce nesportovní pouštět v televizi ženám nápovědu, kterak si ochočit spokojeně zahýbajícího manžela, ale deptání stále otravnější matonohy považuju za velmi prospěšnou činnost. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 5/10/// +zajímavé, napínavé, dobrá hudba a hlavně zábavné -o něco slabší herecké výkony/// Opět příjemná a zábavná oddychovka. Člověk si raději opět pustí něco podobného, než koukat dvě hodiny na nějaký náročný film./// Celkem 62%/// ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

To už je dávno známá věc,.... že nejlepší obranou je ÚTOK . Při vší úctě k oběma slečnám, být v kůži Tomáše Matonohy, v tomto případě bych rozhodně neměnil. Pro Terezu Duchkovou mám ( stejně jako Bruce Willis ) již nějakou tu dobu slabost :o) Mimochodem s naprostou grácií a patřičným nadhledem od dotyčné zahrané. Jeden si nemůže nevšimnout, jak si to Tereza náramně užívá :o) Co se týče snímku samotného, tak je spíše dobře zahrán než napsán, zejména samotná pointa mohla býti zcela jistě lépe podána, nicméně nezbývá než dodat jediné..... tohle je ŽIVOT. Pro někoho bohužel, pro jiné naštěstí...that´s all! p.s. né vždy je pokrok ku prospěchu. Mobil je věc v dnešní době nutná, záslužná, leč v některých rukou zákeřná...nicméně každý svého štěstí strůjce... ()

Slarque 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý námět, ale scénář je při jeho rovíjení značně neobratný – zhruba první čtvrthodinu jsem se docela nudil, taky pointa mohla být zajímavější. Skvělý Tomáš Matonoha, herečky zřejmě neměly zájem. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vhodně zvolená ústřední trojice hrdinů. Příběh podle scénáře Miroslava Vaice pobaví a naplní záměr "nadměrných maličkostí" i název hříčky: i přes menší ztráty manželka v partii s milenkou vítězí. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Když válku tak válku !!" Učebnicově podprůměrný a nevěrohodný příspěvek režisérky Jitky Němcové povídkové sérii Nadměrné maličkosti paradoxně disponoval velmi uvěřitelným a divácky vděčným příběhem nevěry se značným potenciálem, který však neobratností a naivitou tvůrců přichází naprosto vniveč. Fakt, že scénárista přehnaně často využívá mobilního telefonu coby zásadního prostředku k posunu děje, ačkoliv právě zde cítím ten promrhaný potenciál, svědčí o jeho duchaplnosti.. Celkově se mi zdá, že především casting se vůbec nepodařil, Révai působí dost rušivě a nějak jsem si po celou dobu nedovedl vysvětlit, proč vlastně Matonoha utíkal od sexy Terezy Duchkové k té blonďaté tuctovce.. Ačkoliv mnozí dobře víme, že když mozek sklouzne do kalhot, s logikou si příliš netyká !! ;) Zoufale přehrávající Tomáš Matonoha, což mě nutí k zamyšlení čí vinou, činí tento kousek i přes krotkou stopáž takřka nesledovatelnou a otravnou záležitostí, jíž nejvíc podráží nohy nulová pointa, která si o údernosti může nechat jenom zdát.. ()

Nepi 

všechny recenze uživatele

Originální námět,skvělé obsazení.Tomáš Matonoha ve filmu o manželské nevěře a výborně vymyšleném plánu,jak z ní ven... ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takových 50%. Prvních 30 minut docela velká nuda, bylo to takové naivní a o ničem v podstatě. Pokud to mělo být drama, tak nebylo a pokud komedie, tak ta také ne. Ovšem poslední 15 minut bylo skvělých. Jakmile se začaly psát SMS-ky, byla to docela dobrá zábava a i jsem se nasmál. Ale pouze 1/3 vtipná u komedie je dosti málo. Těch 50% je optimálních. Howgh! ()

Jeand´Boa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět to lepší z Nadměrných maličkostí...celá tato série má své chybky, ale určité příběhy skutečně zaujmou myšlenkou a námětem...za veškerým tím přehráváním a lacinou televizností lze čas od času spatřit inteligentní humor... ()

Quido 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas si pustíte televizi a najednou zjistíte, že sledujete něco víc jak dobré a že i možná bývají ještě v tv dobré programy. Opravdu jsem se pobavil a velmi mě potěšil pořad s dobrým spádem a neočekávaně chytlavým dějem.. ()

Petulka88 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slovo odpad nevyjadřuje dostatečně přesně co je tohle zač, ukázka kam až může česká televizní tvorba zajít. Za vše hovoří, katastrofický "herecký" výkon Terezy Duchkové. Tuhle sračku jsem nakonec dokoukal, ikdyž mi místy způsobovala fyzickou bolest... ()

Reklama

Reklama