Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dárek k jubileu nemusí být vždycky zdrojem radosti. Někdy můžeme považovat za úspěch, když přežijeme. Ivan Duchoň slaví šedesátku. Dort je upečen, vnoučata nastrojena, rodina se chystá k oslavě. Všechno by už mohlo začít, ale Ivan se ještě musí stavit v klubu - je dlouholetý fotbalový trenér a kamarádi mu připravili překvapení. Bude tam jen chviličku, ujistí ženu, na jejíž tváři se objevilo mírné podezření. Vyráží ze dveří, odhodlán splnit, co slíbil, netuší ale, co ho čeká. Kamarádi se totiž rozhodli uchystat překvapení, na které se nezapomíná - pravé smyslové potěšení v podobě předplacené prostitutky. Ať už se stane cokoli, jisté je jen to, že Ivan na tyto narozeniny opravdu do smrti nezapomene. (Česká televize)

(více)

Recenze (21)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 6/10 Prostředí 5/10/// +výtečně zahrané, velmi vtipný scénář, perlivé dialogy -pomalejší rozjezd, méně známí herci ve vedlejších rolích/// Prci prci prcičky po Česku a se "zkušeným" hereckým obsazením :-))) Každopádně velké překvapení, že vůbec někdo něco takového natočil a díky za to. Dokonale se mu to povedlo, bavil jsem se skvěle./// Celkem 70%/// ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Vám se to vážně líbilo!? Neznám levnější humor než na téma nežádoucí erekce, nějak mi to furt připomínalo jistou televizní vilu... ale Vlach hrál dobře ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Po tom Ti nemůže bejt blbě, když to vymysleli Američani !!" ;) Nejsem upjatý, nevadí mi laciný humor, zbožňuju peprné dvojsmysly, s nimiž si tu však tvůrci absolutně nerozumí a přichází s nimi až už je divák přesycen vulgarismů, feministky jsou mi často k smíchu, ne vždy oprávněně samozřejmě, ale tenhle odpudivý sexistický humor plný oplzlých buranských dialogů za hranicí vkusu mi nesedí.. Jistě, všichni chlapi a fotbalisté zvláště jsou prasata !! Asi bych taky vesele zachrochtal, kdybych se třicet let probouzel vedle takové nechutné kreatury !! Nic proti vkusu Václava Vydry..;) Přiznám se, že jsem měl velký problém tuhle miniaturu dokoukat až do konce, což se mi příliš často nestává, a nebýt toho parádního hereckého obsazení v čele s Oldřichem Vlachem, asi bych raději přepnul na Vyvolené a pak se šel s masochistickým výrazem vyzvracet.. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zábavná mikrokomedie, kterou jsem až do současnosti přehlédl. Tento krátký film oplývá výborným hereckým obsazením, v čele s Oldřichem Vlachem, ale celá partička ukecaných chlapíků/kamarádů je skvělá. Dialogy hlavních hrdinů/viníků jsou vtipné, realistické. Navíc film skvěle graduje a spěje svižně k trošku očekávané, byť (pro diváka) milé pointě. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Staříci narvou do kamaráda povzbuzující prášky a pošlou ho za profesionálkou. Po aktu, ji staříci zaplatí a zjistí, že kamarád je trochu mimo a mezi nohama má pořád stožár, tak s ním šup do nemocnice. Naštěstí za ním příjde rodina a on zvadne a je ušetřen od bolesti. Tohle téma tady už bylo několikrát i když většinou byly v hlavní roli mladší lidi. 50% ()

Paity 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně komedií a i bakalářských příběhů bylo právě na téma oslavy nějakého jubilea. Ale myslím, že nemusíme sahat ani po filmu a známe to z vlastních životů, co se někdy všechno může stát. ()

Reklama

Reklama