Reklama

Reklama

Nadměrné maličkosti - Série 4 (2007) (série)


Manželé roku 2006 (S04E02)

(epizoda)
TV spot

Obsahy(1)

Marek je úspěšným majitelem reklamní kanceláře. Má manželku, se kterou se rozvádí, a milenku, kvůli které to dělá. Ale i tak se svou ambiciózní Šárkou už nemohl vydržet. Vadí mu, že je příliš samostatná, příliš praktická, příliš úspěšná v jejich společné firmě a vůbec, příliš neženská. Spíš chlap než cokoli jiného. Marek by rád nějakou éterickou bytost, která by ho chápala, dávala mu pocit mužnosti, třeba falešný, ale alespoň nějaký. A právě touha prožít tento pocit ho pravidelně přivádí do bytu jeho milenky. Jednoho dne má však smůlu. Jejich romantický večer překazí manžel, předčasně se vracející ze služební cesty. Markovi nezbývá nic jiného, než zachránit čest své milované a sám sebe odvážným skokem z okna. Není však příliš šikovný. Zlomí si obě ruce a je zcela odkázán na pomoc svých bližních – bohužel, tím opravdu nejbližším je jeho budoucí exmanželka, současná odpůrkyně a uražená žena Šárka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teď už je doufám úplně jasné, proč toho Olmerovi v ČT moc nesvěří. Třeba ta erotická scéna se slaďoučkou Sandrou Novákovou snad už nemohla být natočena více impotentněji. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Podtrženo, sečteno a za dozoru statní notářky zveřejněno. Sandra Nováková je nejrajcovnější kočka současnosti. Škoda, že ten striptýz v tý postýlce nebyl delší a propracovanější. Velký překvapení je Lucka Vondráčková, taky na mě působí dost sexy. Škoda, že nedala vůbec žádnej striptýz, příště Lucinko, příště, jo ? Všechny hvězdičky věnuji Sandře a Lucince. Olmer má u mě hvězdičkový utrum, protože neumí už natočit ani erotickou scénu, to jako mělo být sexy ??? Tak to už je lepší koukat na prdele zápasníků sumo a to měl Olmer na place tak svůdné holky a takhle to posral. Manželé roku 2006 mají dvě sexy manželky, které považuji za jediný důvod proč jsem se s tímto "manželstvím" po prvních minutách koukání nerozvedl. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Další důkaz totálně vymrdané dramaturgie na Kavčích horách. Scénář (dá-li se o něm hovořit) se dá shrnout do jedné věty, což by ani tak nevadilo, protože téma je to při šikovnosti režiséra opravdu vděčné. Jenže Vít Olmer režíruje jako vesnický ochotník, takže vtipné to není ani za mák a erotická scéna s největším sex-symbolem současného českého filmu, Sandrou Novákovou, působí spíš trapně než vzrušivě. A do pětatřiceti minut několikrát namixovat Shut up od Black eyed peas mi přijde (slušně řečeno) jako vrcholně nevkusné. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Bože můj, co tohle bylo za sračku? Kdybych nečet, že to má na svědomí Olmer, tak bych tomu snad ani nevěřil. Ještě, že to mělo tak málo minut. Během přepínání jsem si náhodou naklikal Českou televizi a Sandru ve spodním prádle, což mě okamžitě trklo do ksichtu. To, co ale následovalo, kéž bych radši neviděl. Že má vůbec někdo tu sílu tohle poslat do televize a vysílat to, nám, obyčejným divákům. Bylo mi z toho na blití! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Prostředí 7/10/// +Sandra Nováková, Lucie Vondráčková a Pavel Řezníček, vtipné a zároveň trapné situace, zajímavě až netradičně zvolené hudební téma od Black Eyed Peace -krátké, jednoduché, spíchnuté rychlou jehlou/// Není to samozřejmě dokonalé, ale v rámci cyklu Nadměrných maličkostí je do zdařilé. Zároveň mě to i hodně bavilo a líbili se mi herci. Tentokrát jsem spokojen./// Celkem 72%/// ()

Mariin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Olmerovi se celkem daří neúprosně ukazovat realitu morálního rozkladu evropské civilizace, i když není vůbec jasné, zda to činí záměrně. Osoby v jeho filmech, jež se cítí absolutně nesvázány žádnými konvencemi či nějakým řádem (a už vůbec ne starým známým Desaterem), jsou jakoby ponechány ve své „svobodě“na pospas sami sobě. Podobně jako např. v „Bony a klid“ nebo „Jako jed“ kapku po kapce, kousek po kousku to jde i zde s hlavními představiteli „z kopce“. Člověk se nakonec smaží sám ve vlastní šťávě, kterou si svou volbou připravil. Televizní inscenace „Manželé roku 2006“ má být komedií, ale je to spíše hořký, sarkastický a znepokojivý pohled na to, jak to dnes, bohužel, mezi mužem a ženou dopadá...a není to vůbec nějakou výjimkou. Jinak, stejně jako ostatní Olmerovy filmy, má i tento dosti vysokou uměleckou úroveň. Dobrá hudba, dobří herci... ()

uzzi 

všechny recenze uživatele

Olmer toho natočil požehnaně, což je velká škoda, máme totiž velkou šanci, že občas na něco z jeho dílny narazíme (vyjímkou je jeho tvorba se Svěrákem a částečně i Tankový prapor). Tohle "dílo" je otřesným případem jeho "umu". Dívat se na tak pitomou režii a neuvěřitelně hloupé herecké výkony to už chce dost odvahy. Achjo, tak za tohle utrácí četéčko naše poplatky. Tu jednu hvězdu dávám za to, že je to tak pitomé až to svou pitomostí začíná bavit. ()

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"S kvalitním týmem, není problém implantovat kvatitní proudžekt." Super Sexy Sandra, Svíjející Se Skvěle Se Sněhem, Společně Se Starými Seschlými Semetrikami. Svižná televizní komedie o tom, kam až může dojít mužská ješitnost a závist, o tom, co doopravdy znamená v dobrém, i ve zlém, o tom, proč by se mělo zatloukat, zatloukat, zatloukat a o tom, co doopravdy znamená oko za oko a zub za zub. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Fajn stopáž a Lucka v roli, kde mi vůbec nevadila, naopak. Tak trochu trapné, ale ono si to na nic velkého nehrálo. 39%, to je zbytečně podhodnoceno. ()

Reklama

Reklama