Reklama

Reklama

Nadměrné maličkosti

(seriál)
všechny plakáty
TV spot
Česko, (2004–2007), 12 h 18 min (Minutáž: 27–53 min)

Předloha:

O. Henry (povídka), O. Henry (kniha), Anton Pavlovič Čechov (kniha) (více)

Hrají:

Miroslav Donutil, Pavel Zedníček, Josef Somr, Jiří Vacek, Leoš Suchařípa, Jiřina Bohdalová, Jan Zajíček, Miroslav Berka, Zuzana Bydžovská, Miroslav Táborský, Vladimír Javorský, Stanislav Zindulka (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(19)

Recenze uživatele Radek99 k tomuto seriálu (3)

Případ mediálního trpaslíka (2004) (S01E03) odpad!

Tak to jste se, Františku Filipe, na stará kolena totálně zbavil soudnosti. Smutný konec naší režisérské legendy... Josef Náhlovský by coby herec neobstál ani v tom soft pornu, o kterém s takovým zaujetím brebentí jako kolovrátek. Strašné, trapné, neuvěřitelné...tohle vážně někdo mínil coby satiru? ()

Drámo (2004) (S01E05) 

Televizní miniatura coby adaptace povídek ruského klasika Antona Pavloviče Čechova, která dala vzpomenout na to nejlepší z klasické československé televizní školy... Inscenace, která v sobě kloubí humor, nadsázku, ale i hlubokou životní zkušenost a práci s uměním vypointovat... Tohle není tristní převod ruské klasiky, zvláště když jednu z rolí hraje Leoš Suchařípa, známý milovník a překladatel velké ruské literatury. Povedená intelektuální humoreska:-) Mimořádná nadměrná televizní maličkost... ()

Učitelky s praxí (2007) (S04E01) 

Nadměrná televizní maličkost:-( Sám jakožto učitel s několikaletou praxí na základní škole se hrozím televizních střetnutí s takovými televizními stereotypy. Paušalizovaný televizní obraz paní učitelky - horší už to být asi nemůže... Zachraňují to snad jen ty herecké výkony... ()

Reklama

Reklama