Reklama

Reklama

Nadměrné maličkosti

(seriál)
všechny plakáty
TV spot
Česko, (2004–2007), 12 h 18 min (Minutáž: 27–53 min)

Předloha:

O. Henry (povídka), O. Henry (kniha), Anton Pavlovič Čechov (kniha) (více)

Hrají:

Miroslav Donutil, Pavel Zedníček, Josef Somr, Jiří Vacek, Leoš Suchařípa, Jiřina Bohdalová, Jan Zajíček, Miroslav Berka, Zuzana Bydžovská, Miroslav Táborský, Vladimír Javorský, Stanislav Zindulka (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(19)

Recenze uživatele Peabody k tomuto seriálu (2)

Případ mediálního trpaslíka (2004) (S01E03) 

Tak já bych řekl, že tady ani nejde tak o kritiku bulváru, to by jistě šlo udělat lépe, ale o instruktážní video k Justově Slovníku floskulí..., který každému, kdo má rád češtinu doporučuji. Jednou z nich řečeno, je tohle hlavně o jazyku a pajazyku, který náš jazyk zamořuje a který zejména Martin Dejdar (není majitel Bulváru, je šéfredaktor) krásně vychutnává, neustále je "o tom", je "in", onlajn a ostatní mu zdárně sekundují. Vše ostatní je pro mne kulisa k upozornění na to, jak zoufale povrchní a nečeskou češtinu kolem sebe slýcháme. PS. JANáhlovský je tady snad nejsnesitelnější jak jsem ho kdy viděl (tj nedělá se mi z něj špatně), pravda že se mu vyhýbám jako čert kříži, takže nejsem kompetentní jeho "herectví" nebo snad dokonce "bavičství" hodnotit. ()

Muž, kterého chtějí (2004) (S01E06) 

Inu paní Pavlásková. Udržet režijní vedení herců je poměrně neznámá věc, navíc tedy sestava neherců kterou si vybrala do okolních rolí, Vorel, Cibulka, Bláhová, Černý, Oberfalzer, to by chtělo hodně ostrou ruku, aby to fungpovalo. Topmáš Matonoha jako  oči kulící růžolící mladík mi taky nesedí. Ještě že jsou tam ty holky, ale celkově je to slabé a nepřijde mi to důvěryhodné. Asi jsem neprošel postačujícím brainwashingem. ()

Reklama

Reklama