Reklama

Reklama

Nadměrné maličkosti

(seriál)
všechny plakáty
TV spot
Česko, (2004–2007), 12 h 18 min (Minutáž: 27–53 min)

Předloha:

O. Henry (povídka), O. Henry (kniha), Anton Pavlovič Čechov (kniha) (více)

Hrají:

Miroslav Donutil, Pavel Zedníček, Josef Somr, Jiří Vacek, Leoš Suchařípa, Jiřina Bohdalová, Jan Zajíček, Miroslav Berka, Zuzana Bydžovská, Miroslav Táborský, Vladimír Javorský, Stanislav Zindulka (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(19)

Recenze uživatele ostravak30 k tomuto seriálu (2)

Nehoda (2005) (S02E01) 

Celá zápletka je vlastně neskutečně banální a směšná sama o sobě. A Miroslav Donutil jako výborný herec tomu dodává grády. Ono se to opravdu zdá jako blbost, ale když si člověk představí, že by se mu to stalo. A fakt jsem se pobavil, když na profesora zkoušeli nejen doma různé pasti, ale i u doktora směsici metod. ()

Loupežníci (2005) (S02E04) 

Já se přiznám, že m tahle povídka opravdu pobavila. Vidět vynikajícího herce Viktora Preisse a Václava Postráneckého jako dva amatéry, kteří se nám předvádějí jako dva totální packalové bylo zábavné. A do toho Matyáš Valenta. Ostatně vzít si na loupež syna není úplně normální. Moc jsem sice nepochopil, jak je možné, že si pánové nechali převleky v autě, když jinak vše měli promyšlené, ale to už je malá kaňka. Každopádně závěrem dodám, že mi tak úplně nesedla dvojice Preiss - Ilona Svobodová, přeci jen možná i díky třináctiletému rozdílu. ()

Reklama

Reklama