Reklama

Reklama

Tonde Saitama

  • Japonsko 翔んで埼玉 (více)
Trailer

Recenze (5)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Blbost v nejčistším slova smyslu. Alternativní Japonsko, ve kterém jsou lidé rozděleni podle místa narození a Saitama má takovou pověst, že jsou její obyvatelé do Tokya pouštěni jen s vízem a kdo ho nemá, je elektrošokován a vypovězen za hranice do blátivého a zuboženého života. Legenda ve filmu. Provedení nejdekadentnější možné. Postavy jako by ožily z mangy - tolik volánků, speciálnich účesů, plastikových dolních čelistí, vyžehlených obličejů a uletěného chování se hned tak nevidí. Což svým způsobem hodnotím dost vysoko. ()

tompaulman 

všechny recenze uživatele

Asi to není nejlepší film co se týká herců, scénáře a tak podobně, ale je natolik zábavný a originálně podaný, že mu dám 5 hvězdiček. Rozesmála mě úplně první scéna a smál jsem se až do konce závěrečných titulků, u kterých hraje luxusní písnička. Tohle natočil někdo hodně kreativní a zároveň střelenej. Zahraničním divákům, kteří dostatečně neznají dotčené prefektury, ale lehce unikne spousta vtipů a narážek vycházejících z místních reálií. Mezi tyhle diváky patřím i já, ale naštěstí jsem to zkoukl se znalkyní, která mi za běhu doplňovala mezery ve vzdělání. ()

wixet 

všechny recenze uživatele

Predmetem filmu je rivalita dvou prefektur Japonska (Saitama a Čiba), ktere se snazi ziskat bezvizovy styk s Tokiem s vidinou lepsiho (rozumnej snobskeho) zivota. Tokio si zde hraje na mesto zaslibenych a nikoho ze zminenych prefektur samozrejme prijimat bezvizove nechce a jen si z toho utahuje. Film zrejme narazi na skutecnou rivalitu mezi temito prefekturami a Tokiem, dela si z toho srandu a nutno rici, ze se mu to dari obstojne. Asi jsem nic prastenejsiho za posledni roky nevidel. Paradoxne mozna i proto se mi film libil a dost se u nej nasmal. ()

Kenshin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla skoro pecka :) Film opravdu pro fajnšmekry. Utena potkala Luka Skywalkera, zapsali se spolu do Battle Royale, kde se Luke dozvěděl, že motorkář Rurouni Kenshin je jeho biologický otec, potkali ultimátního samurajského Jokera, se kterým svedli Summer Wars, nakonec se ale dali dohromady a přes Lost World a přes umývárnu ve Skále dorazili do Tokia, které dobyli a založili hnutí pod značkou 12 opic, aby si užili finále ala Star Wars IV. Taky vám to nedává smysl? Nevadí, mrkněte se na to a pobavíte se :D (9/10) ()

Reklama

Reklama