Reklama

Reklama

สวยตายล่ะมึง

  • angličtina Net I Die
Thajsko, 2017, 86 min

Obsahy(1)

Snímek vypráví o tajemných úmrtích internetových idolů. Rok poté, co zemřela všemi obdivovaná Monica, se na síti ocitne virální video s její smrtí. K němu je připojen hashtag se seznamem dalších idolů, které se mají připravit na smrt. Dívka Malisa, která k nim patří a současně vlastní populární značku kosmetiky, se stává svědkyní hrůzných událostí. Pomůže jí se záchranou jejího života přítel Jak, který se pokouší zjistit pravdu? (ČSFD)

(více)

Recenze (4)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Horory o kyberšikane a vraždách pomstychtivých duchov, ktorí využívajú sociálne siete, sa momentálne tešia veľkej obľube, takže sa na tom snaží priživiť aj Thajsko. Naservíruje nám mizerný príbeh, netalentovaných hercov, nulovú atmosféru, otrasnú vizáž ducha a ešte horšie vraždy. Takže vlastne to, že sa jedná o krásny plagiát Unfriend, mi v konečnom dôsledku vadilo najmenej. Nefunguje tu nič. Utrpenie, ktoré som z Ázie naozaj nečakal. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Fúúúha i keď filmy z Ázie niesu u mna až tak oblubené, najdu sa medzi nimi i viaceré slušne kúsky, ale tento rozhodne medzi tie vyvolené patriť nikdy nebude. Od začiatku az po koniec, celkom zle. Príbeh bol viac než debilný a tá pointa, no lacnejsiu a klišovitejsiu už hádam ani vymyslieť nemohli i keď to slovo vymyslieť tento film asi nepozná, všetko krásne okopíroval od iných filmov a i to na p.č. Herečky pekne, ale čo na tom, keď hrať nevedeli. Bodycount vysoký, ale čo na tom, keď vraždy boli o ničom. Duch sa tu vyskytoval veľmi často, ale čo na tom, keď jeho vizáž bola horšia ako na nepodarenom maškarnom plese. A , že horor, bez atmosféry, bez napätia a k tomu lacný príbeh. Ako počítam, tak počítam, mám dat odpad, ale zmilujem sa nad ním, neiritoval ma až tak veľmi, aby som mu nedal aspoň tú 1*. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská si nakoupí krabice pleťového krému a najme si internetové idoly, aby ho propagovaly. Jedné se, ale díky tomu rozežere ksicht tak chce peníze na operaci což ji nikdo nedá a navíc ji vyhodí tak se nasere a spáchá sebevraždu. Později se zjevuje jako duch a jde po těch co to zavinili. Totálně průměrný horor, který má jediné plus v tom, že jsou zde pěkné herečky sice každá vypadá jako by si odskočily z porna (prsa žádná neukáže bohužel), ale budiž. Na odpad to není viděl jsem horší asijské záležitosti, ale terno to taky není možná kdyby zde byl lepší konec šel bych i výše, ale šikanování postižených mě nebere. 40 procent ()

jkpj22 

všechny recenze uživatele

Velmi slabý asijský horor, na kterém vás nejvíce zaujme krása asijských hereček. Za to dávám jednu hvězdu, jinak to byla opravdu srágora a dodívat to dalo práci. ()

Reklama

Reklama