Gundam: Sirotci s železnou krví

(seriál)
  • Japonsko Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans (více)
Animovaný / Akční / Drama / Sci-Fi / Válečný
Japonsko, (2015–2017), 20 h 50 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Haruhi Gotó

Hrají:

Kengo Kawaniši, Jošimasa Hosoja, Acuko Tanaka, Mucumi Tamura, Unšó Išizuka, Daisuke Hirakawa, Jutaka Aojama, Hisako Kanemoto, Takahiro Sakurai, Jóko Hikasa (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(50)

Na teraformovaném, zničeném Marsu povstane skupina dětských agentů proti útlaku panujícím na Zemi a dospělým, kteří je zradili. (Netflix)

SonGokussj

všechny recenze uživatele

Ze zajímavého dílka (můj první Gundam) se stala naprostá sra*ka... MOE! MOE everywhere... I týpek, co chladnokrevně zastřelí kohokoli na požádání. Člověk by měl s hrdiny cítit prakticky jen kvůli tomu, že jsou to všichni sirotci. Nejsympatičtější postava je tam asi blond princ. Tím nějaký interest k této sérií končí. A to první ep vypadala tak hezky... Za ne-až-moc-příliš-moe-ale-moe nic moc bojovou věc s plno nezajímavými dialogy, fádních 40% ()

Imperator

všechny recenze uživatele

Mě osobně se seriál moc líbil a hrozně jsem ho prožíval obvzláště konec. Začátek trošku slabší ale postupem času se zlepšoval. Druhá série už nebyla tak komorní jako první a měla své slabé chvíle ale konec vše vynahradil. Animace byli moc pěkné. Postavy byli dobře napsané. Jediné co mě na seriálu mrzí že nemá vůbec žádnou fanouškovskou základnu. Já osobně byl tři týdny po dokončení seriálu v depresi a neměl jsem to s kým prodiskutovat. ()