Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(8)

David Collins se ze všech sil snaží znovu se postavit na nohy poté, co po sedmi letech ve věznici s vysokou ostrahou byl zrušen jeho rozsudek za vraždu jeho manželky. (Filmbox)

Recenze (22)

emma53 

všechny recenze uživatele

Výborná jednohubka, kde se jedna policistka zakousla do vyšetřování vraždy, která se odehrála před několika lety a byl za to odsouzen její manžel, který je však pro nedostatek důkazů a po několika odvoláních nakonec propuštěný na svobodu. Je vinný opravdu a nebo ne? Po třetím díle mám asi tři podezřelé a schází poslední díl, kde se to celé rozlouskne........a konec, který jsem viděla teprve dnes mě zklamal na plné čáře, v tom souhlasím s Dwaynem nicméně ten čtverec už tam nechám, ale je s hóóódně odřenýma ušima. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Absolútne “dokonalá” krimi mini séria, ktorá od začiatku až do samého záveru, solídne pletie hlavu diváka. Skutočne niet čo dodať, akurát poďakovať. Tak teda dik “misterz”. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Je to vydařené drama, ovšem rozhodně ne mysteriózní. Rozuzlení není úplně nepředvídatelné, nicméně příběhem drobně troušená nápověda napětí spíše umocňuje. Potěší spousta vedlejších motivů o sourozeneckých vztazích, vztazích mezi dětmi a pravými a nepravými rodiči, kvalitě práce policie a policejním svědomí... Celek je homogenní a pěkný. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Výborná krimi jednohubka. To rozuzlenie v závere síce dopadlo podľa predpokladov a skutočný páchateľ sa na základe vylučovacej metódy alebo na princípe základnej schémy krimi pátrania aj z iných filmov či seriálov (ktorých je pomerne dosť), dá tušiť už pomerne skoro, ale zase na druhú stanu páčili sa mi tie návnady a udičky, ktoré mali slúžiť na to, aby diváka zviedli z cesty a aby poňal podozrenie na niekoho iného. Okrem toho aj to zliepanie jednotlivých dielikov krimi pátrania nebolo najhoršie. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Pořád je to nadprůměrné, o tom vážně žádná. Dobré, herecké výkony a svižný děj však v posledním díle potápí závěrečné odhalení, které mé svalnaté maličkosti přišly až moc za čarou. Pořád jsem si lámal hlavu, kdo za to všechno může, ale konec, kdy si pachatel sám naběhne na vidle, ten fakt neberu. A nezachránila to ani poslední scéna, za kterou nadšeně a hlasitě tleskám. Tři a půl, ať nežeru. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Málo sympatická hlavná postava a presladený happy end bránia tomu, aby sa z tohto krátkeho seriálu stalo silné krimi. A pritom rozbeh to má veľmi silný a nakoniec toho vraha nie je až tak ľahké odhaliť. Mám rád prekvapujúce konce, no napriek tomu sa tu nedá ísť vyššie, chýba tu ten pocit, keď si človek povie, toto bolo fakt dobré! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedená kombinace sociálního dramatu a detektivky, kdy neprávem obviněný muž po předčasném propuštění, pátrá po vrahovi své ženy a zároveň hledá vztah ke svým dětem. Ani jedna z rovin není dokonalá ale obě jsou funkční. ()

Una111 

všechny recenze uživatele

Emotivní, silný příběh, pečlivě psychologicky propracovaný. Napětí je vygradované, nejsou zde hluchá místa! "Zhltla jsem" všechny 4 epizody za jedno jediné odpoledne. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

velmi slusna krimi mini seria, zaujímavy scenar, podla ktoreho sa u divaka menia predpoklady skutočneho vraha takmer po každom diely. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Atmosférou, gradací i samotným finále. Innocent působí jak spin-off slavnějšího Broadchurch. V typicky britském šarmu tak sázíte na pachatele, a díky sympatické stopáži si nestačíte ani kousat nehty. Jen je škoda, že tak snadno splyne. Nemá totiž nic, pro co byste si ho pamatovali pozítří. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Kladne hodnotím obe krátke ale výživné mini série. Tvorcovia nám celý čas predkladajú falošné indície a ukazujú prstom na všetkých okolo. Ako to už býva najväčšia tma je pod lampou. Dobré spracovanie, správni herci, dokonalé prípady. Škoda, že toho nie je viacej a nie sú trošku viacej rozvetvené. Ináč za mňa veľká spokojnosť. Minimalistické ale divácky atraktívne. 80 % ()

Fido 

všechny recenze uživatele

K season 1: Kromě dobrého propracování děje i spádu přípomínajícího Forbrydelsen, hodnotím velmi pozitivně důraz tvůrců na mezilidské vztahy, škody na nich napáchané, možné způsoby nápravy i zejména poslední scénou zdůrazněné řešení... ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnocení je u jednotlivých sérií. Obě jsou téměř stejné. Rodinné drámíčko, pocitové a vztahové vykecávačky, děcka. Trocha vyšetřování, nuda a vše velmi pomalé. (23%) ()

Macpac 

všechny recenze uživatele

Bezva minisérie, napínavá a svižná, všechno pěkně odsejpá a není zbytečně natahované a se sympatickými hlavními hrdiny. Já se bavila. ()

dalia 

všechny recenze uživatele

Napínavá minisérie, velmi dobrý námět. Rozuzlení mne celkem uspokojilo, i když k němu došlo vinou poměrně hloupého podřeknutí. Samotná závěrečná scéna mne velmi potěšila. Hlavní hrdina mi nebyl sympatický natolik, abych mu dostatečně fandila, zpočátku sympatická vyšetřovatelka byla nakonec také docela zaujatá a ztrácela objektivitu. Také reakce doktorovy ženy mi připadala přehnaná. Celkový dojem je ale dobrý. ()

Reklama

Reklama