Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Když se ovdovělému chirurgovi ztratí dospívající dcera, začne odkrývat temná tajemství sousedů z bohaté čtvrti, kde žije. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Nic světoborného se zde nekoná,ale baví mě, když vypadá, že je podezřelým může být kdokoliv a tady jsem ten pocit měla. S každým dílem vyplouvá na povrch něco nového a pomalinku se vše rozplétá. Michael C Halla vidím opět ráda,ale Dexter byl prostě jeho žvotní role a tady na mě působil nechci říct směšně(spíše komicky). Dexterovi však odpustím vše:) ()

słezakjkb 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsme byl dost skeptický, protože ne všechny herecký výkony byly přesvědčivý. Jenže to jsou domněnky. Nakonec zjistíte, že je to ještě víc zamotanější, než jste si do poslední chvíli mysleli. A vyšlo to skvěle! Doporučuji. Akorát role hlavního hrdiny (otce Jenny) jsem si za celou dobu seriálu nevžil. Nevěřil jsem mu jeho výstupy. ()

Reklama

Don82 

všechny recenze uživatele

Jak moc znáte lidi kolem sebe? Své přátele, blízké, rodinu...? Safe si zakládá na prověřených tématech, vybírá si z různých dramat to nejpříhodnější a balí to do zajímavého vyprávění, kdy sledujeme postupné pátrání po nových odhaleních. Divák je záměrně veden do různých příběhových odboček a slepých míst ale rozhodně jsem neměl pocit, že by si scénárista nevěděl s postavami rady a různě si navymýšlel kličky, ze kterých by nebylo úniku. Vyšetřování je napínavé od začátku do konce a nabízí nejedno nečekané překvapení. ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

V Michaelovi pořád vidím Dextra, jen čekám kdy už někoho sejme. Ale docela dobry, napětí mohlo být lepší a ne všechno mi tam sedělo - především holka uteče z domu, při vyšetřování se zjistí že si i sháněla falešné doklady apod. očividně tedy chtěla utéct, nebyl to žádný únos, tak pro ji všichni hledají? Životnost staré kazety do videa podle mě bude těžko 30 let a i kdyby tak záznam bude tak mizerný to nemůže jako důkaz obstát. No některé věci nedávaly úplně smysl. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na konci tak divného roku nebude hriechom prihodiť zopár percent aj poslednému seriálu, ktorý som si pred finálnym odpočítaním desaťročia pozrel. Napínavé od, no povedzme že druhej epizódy až do konca. Množstvo zvratov, ale aj slepých uličiek a nakoniec aj viac vrstevnaté rozuzlenie. Perfektní herci, kde úplne zabudnete, že sledujete Dextera a manželku Watsona, minimálne títo dvaja herci sa do svojich úloh absolútne položili a povedal by som, že svoj tieň vrhnutý spomínanými ikonickými postavami možno aj prekročili. Možno je problém práve s tými slepými uličkami, ale minimálne tematicky, keď už nie dejovo, majú s hlavným prípadom niečo spoločné. Skrátka minulosť sa poprieť nedá, niekde tam stále drieme a čím skôr sa s ňou vyrovnáme, tým menej budeme trpieť jej následkami. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Vetšina scén se natáčela v Manchesteru a jeho blízkém okolí, scény z gated community (tzv. uzavřený rezidenční objekt) však pochází z městečka Alderley Edge v hrabství Cheshire. (jezurka42)
  • Písně použité při úvodních a závěrečných titulcích jsou „Glitter and Gold“ a „Fire“ od Barnse Courtneyho. (jezurka42)
  • Bar „Heaven“, který v seriálu vlastní Bobby (Milo Twomey), se ve skutečnosti jmenuje „Night and Day“ a nachází se v Manchesteru, ve čtvrti Northern Quarter. (jezurka42)

Reklama

Reklama