Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Julie ukáže svému svobodnému otci Peterovi svět internetových seznamek. Když se Peter seznámí s Alexis, je to láska na první pohled. Jak ale Julie Alexis poznává blíže, uvědomí si, že Alexis není taková, jaká se zdá... (TV Prima)

Recenze (6)

kingik 

všechny recenze uživatele

Někdejší krasoň David Chokachi z Pobřežní hlídky hledá na internetové seznamce svoji Pamelu. Ozve se mu bruneta, o nic méně vnadná než někdejší blonďatý idol s přifouknutým poprsím. Jen bude muset strpět u své nové adeptky na seznámení diagnostikovanou schizofrenii. Koho cokoliv na tomto tv thrilleru překvapí, tak zřejmě doposud z napínavé tvorby absolvoval jen některý z dílů Křemílka a Vochomůrky. Z Chokachiho je po letech vyskákaný seladon, který sice může zvýšit tep lecjaké domovnici a umývačce nádobí, určitě bych s ním další film hned tak neriskoval. Naštěstí měl režisér dobrou ruku (v kalhotách) a do role narušené ženy obsadil Jillian Murray, která rázně tříská do své záporné figury. Chokachi měl v podstatě na výběr obtáhnout buď ji, nebo Briannu Joy Chomer, ta mu ale hraje dceru, tak zkrátka musel pomilovat Jillian Murray, samozřejmě v podprsence. Odvážnou erotiku či třeskutě násilné scény od tohoto snímku by očekával jen velmi troufalý divák. Stejně tak logika nemá v příběhu takřka pražádné zastoupení. Už jen úvodní a v podstatě stěžejní nápad se seznamkou, kdy klientovi odpoví na inzerát zrovna ta žena, která ho od svých mladých let intenzivně pronásleduje, je přinejmenším značně idiotský. A takových přehmatů má děj povícero. Nedá se ale přímo tvrdit, že by film byl ve všech ohledech až tak příšerný. Režiséra Jareda Cohna nemám vyloženě za packala. Režijně se sice v minulosti pokoušel prorazit třeba s explicitním snímkem "Locked Up" z prostředí ženské věznice, ovšem přesedlal na tv tvorbu, ve které toho mnoho pokazit a ani vylepšit nemůže. Zvláště když vaří ze scénáře, co moc originality a důmyslnosti nepobral, bavíme-li se čistě v rámci laciné tv tvorby. Jillian Murray je ovšem schopná psychopatka, její atraktivní exteriér doplňuje kamera, která příslušně snímá dovolenkové exteriéry L.A. a celkově mně z toho vychází poměrně sympatický a kreativně nenáročný thriller, co zaplácne nudný večer raz dva. A jelikož jsem s touhle tvorbou z obdobného ranku absolvoval už nějaký ten večer, tak můžu prohlásit, že tenhle napínák nebyl z nejhorších. 6/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ďalšie veľdielo na zasmiatie. Cody Madison z Baywatchu už zošuverel dokonca viac ako Pamela Anderson a tak mu ostali len takéto braky za tri koruny. Chudák, musel hrať už zo zvyku hlúpeho, ktorý má ešte imbecilnejšiu dcéru i milenku. Pritom tá milenka vyzerá mladšie ako dcéra, ale to asi len vďaka zombie make upu - vďaka tejto žene už plne chápem, čo to znamená pojem obielený hrob. Ale dcéra s rozleteným hrncom na hlave, to žiadna Fantaghiro teda nebola. Skôr len taká fanta, vyšumelá, vytečená. A strihali ju fakt krivými nožnicami. Najvtipnejšia bola záverečná pointa, ktorá sa nedá neprezradiť, aj tak je každému jasná od začiatku, ale kto už pácha vraždu na umierajúcom človeku? To má aký zmysel? ()

Reklama

woodsman 

všechny recenze uživatele

jako necakal som vela ale malo to nieco do seba ryhlo o uslo len 80 minut pekne herecky najlepsia veta z filmu : dneska večer ti nedam :D ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama