Reklama

Reklama

Recenze (34)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Všichni ví líp než já, kdo jsem já." Sledovat spolek drbajících slepic je pro mne většinou slušným utrpením, leč tentokrát si ty zmalované, afektované, nafrněné, egoistické a problematické dámy ze své slabosti dokázaly udělat hodně slušnou srandu. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem se opravdu bavila přepychově! Bára je neuvěřitelný přírodní úkaz. Je skutečně skvělá, SKVĚLÁ! :-) Zpěvačka a komediální herečka jak víno, jenž si dokáže bez sebemenších problémů dělat prdel sama ze sebe. Ovšem do mých artrotických kolen mě dostala i taková Martha Issová a její tanec svatého Víta, který předvedla na parketu. Luxusní videoklip. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Vôbec netuším kto je to Barbora Poláková. Nemám ani potuchy z ktorej prdele sa vyhrabala. Na jej videoklip ku skladbe s mimoriadne hlúpym názvom "Nafrnená" som natrafil celkom náhodou. No a nestačil som sa čudovať koľko kyslých frigidných feministických kúnd sa v ňom objavilo. To sa fakt len tak nevidí. Sprosté kravy a hnusné šeredy, ktoré sa predbiehali v trapnosti. Vôbec to nebolo vtipné. Bolo to odporné, odpudivé a mrzké. Hnus. Odpad! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Písnička nic moc. Poláková je samozřejmě zase za přehnaně asexuální blbku. Můžete posoudit, jestli máme hezké herečky v kategorii 25+. Je jich zde celá plejáda. Vymrdat se dá Zahradnice, Nesvačilka, ale určitě i některé další. Klip má originálně zábavný rozměr. 60% ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Výborný text i videoklip k písni Nafrněná Barbory Polákové. Naprostý úlet, výjimečně zábavné. :) ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Velká sranda! :-) Tohle se Báře moc povedlo! Klip je lehký, zábavný, skladba skvělá! Ocenění jí moc přeju a těším se na Colours of Ostrava! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Neskutočné chvály na speváčku sú naozaj trápne. Vážení, ona nie je speváčka, je to len slabý odvar spievania v sprche. Text OK, inak traparna. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Slabší než Kráva, ale upřímně mi to přijde výstižné a pořád mě to docela bavilo, i když moc vtipné to není a koukat se na to dá jen tak, že odhalujete, kdo všechno tam vůbec hraje. Takže z toho důvodu poměrně chytrý tah, který přitáhne pozornost, což z toho dělá takovou Českou "Bad Blood." Nic moc písnička s jednoduchým klipem. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Znáte to, když pracujete v čistě ženském kolektivu? Já jo! A tenhle song to téměř vystihuje...jen si představte, že aktérkám je asi sto, vy jste nejmladší ( je vám asi o 70 míň ) a posloucháte velké pravdy o všech a o všem. Hmm, už vám přešel mráz po zádech? Tak si to vynásobte deseti a možná pochopíte. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Keď ho prvýkrát zdieľal kamoš na sociálnej sieti a neskôr kamoška, tak som nejak nechápal a dopredu som si myslel, že to bude hlúposť, no neskôr, keď som počul ten text a keď som videl, čo stvárala Issová, tak mi skoro obrazne povedaná podla sánka. Vtipné, hlavne veľmi vtipne zrežírované, facka všetkým čo majú predsudky, všetkým ohováračom a aj keď to svetový hit nie je, extra umelecké dielo tiež nie, tak mám pocit, že po dlhej dobe ma niečo z českej scény príjemne prekvapilo. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Človek by aj napísal, že...ale organizácia #MeToo, to v dnešnej dobe pod násilným a okamžitým odsúdením zakazuje. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Perfektně si při pouštění tohoto klipu zlepším náladu a hrozně se těším na nějaké další klipy od Barbory Polákové. Chybělo mi tady v ČR něco podobně zábavně kreativního :-). Je pravda, že písnička perfektně vystihuje ženské drby a celkově ženský kolektiv. V práci to mám úplně na stejně brdo. Ale než z toho být špatná, tak si raději pustím tuto super písničku a hned je mi hej :-). ()

MessiM 

všechny recenze uživatele

Velmi dobře natočené, jinak by se to nestalo takovým „virálem“. Přeci jen na české poměry mít přes dvacet milionů zhlédnutí na youtubu? Buď to svědčí a zvrhlém vkusu publika, nebo kvalitách písničky/klipu. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Písnička sama o sobě není nic moc , ale protože je zde evidentní , že jde spíš o komediální klip , který příjemným způsobem bavil , tím jaké jsou některé ženy slepice minimálně průměr si zaslouží ()

Michi88

všechny recenze uživatele

"Když se to prsimtě říká, se to prsimtě ví." Videoklipy hodnotím opravdu výjimečně, ale tady prostě musím. Bára Poláková upoutala mojí pozornost už kdysi s Krávou a teď znovu s Nafrněnou. Písnička parádní, musel jsem si pouštět pořád dokola, text taky a to samé videoklip. Tolik skvělých a krásných českých hereček pohromadě se jen tak nevidí. Koukal jsem na to s otevřenou pusou jako při Bad Blood od Taylor Swift. Nejvíc to ovšem zabíjí Martha Issová se svými tanečními kreacemi. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Moderně natočené, vtipné a chytlavé. Marta Issová, Barbora Poláková a číšník jsou opravdu funny :) . 80%. ()

Reklama

Reklama