Reklama

Reklama

Recenze (34)

Michi88

všechny recenze uživatele

"Když se to prsimtě říká, se to prsimtě ví." Videoklipy hodnotím opravdu výjimečně, ale tady prostě musím. Bára Poláková upoutala mojí pozornost už kdysi s Krávou a teď znovu s Nafrněnou. Písnička parádní, musel jsem si pouštět pořád dokola, text taky a to samé videoklip. Tolik skvělých a krásných českých hereček pohromadě se jen tak nevidí. Koukal jsem na to s otevřenou pusou jako při Bad Blood od Taylor Swift. Nejvíc to ovšem zabíjí Martha Issová se svými tanečními kreacemi. ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrý, téměř čistě feminní klip, který se bohužel stal hojně napodobovaným (ouvej) evergreenem na youtube. Z hudebního hlediska je ovšem chyba soudit celé album podle této písně, ostatní písně jsou mnohem komplexnější a obsahově i hudebně sdílnější, na desce figuruje převážně klavír a bářin křehký hlas. Jak desce tak i tomuto klipu dávám ale povinně pět. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Perfektně si při pouštění tohoto klipu zlepším náladu a hrozně se těším na nějaké další klipy od Barbory Polákové. Chybělo mi tady v ČR něco podobně zábavně kreativního :-). Je pravda, že písnička perfektně vystihuje ženské drby a celkově ženský kolektiv. V práci to mám úplně na stejně brdo. Ale než z toho být špatná, tak si raději pustím tuto super písničku a hned je mi hej :-). ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Znáte to, když pracujete v čistě ženském kolektivu? Já jo! A tenhle song to téměř vystihuje...jen si představte, že aktérkám je asi sto, vy jste nejmladší ( je vám asi o 70 míň ) a posloucháte velké pravdy o všech a o všem. Hmm, už vám přešel mráz po zádech? Tak si to vynásobte deseti a možná pochopíte. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem se opravdu bavila přepychově! Bára je neuvěřitelný přírodní úkaz. Je skutečně skvělá, SKVĚLÁ! :-) Zpěvačka a komediální herečka jak víno, jenž si dokáže bez sebemenších problémů dělat prdel sama ze sebe. Ovšem do mých artrotických kolen mě dostala i taková Martha Issová a její tanec svatého Víta, který předvedla na parketu. Luxusní videoklip. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama