Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kate a Joe touží po dítěti. Najednou se na Facebooku objeví Danica, dcera, které se Kate vzdala před 17 lety... Dívka se po sedmnácti letech znovu setká s matkou Kate a novým nevlastním otcem Joem poté, co je našla online. Brzy se k nim nastěhuje, bydlí spolu, ale ukáže se, že není Katinou skutečnou dcerou. Je to podvodnice, která udělá cokoli, dokonce zabije, aby získala lásku matky, kterou nikdy neměla. (TV JOJ)

(více)

Recenze (11)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Ono to není tak strašný.... Jen se musím ohradit vůči stigmatizaci schizofreniků, zase to vypadalo, že schizofrenička je vrah, pravda je jiná, většinou schizofrenik zabije leda sám sebe a ostatních lidí se bojí, snad jediný film, kde je schizofrenik kladným hrdinou je Čistá duše, to ale odbočuju... Je to docela předvídatelné, ale dobře to dopadlo, tak aspoň tak...40% ()

Monggol odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem čo napísať, stupidita týchto "filmov" akosi konštante stúpa, ale bežný televízny hňup to prijíma ako štandartnú zábavu, ba čo viac, ako kvalitný film s reálnym obsahom. To sa potom nedivme, že nám celoplošné testovanie väčšina národa odobrí ako skvelý a blaho prinášajúci nápad. Nutné ale dodať, že sa na to dalo pozerať len kvôli tomu, že hlavná hrdinka - psychopatka bola pekná sexi-čubka. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Najlepšia replika vo filme bola „To je fakt hrůza!“, čo je presná definícia filmu v hlavnej úlohe s neznesiteľnou Sydney Sweeney, na ktorú sa nedá dívať a svojím vzhľadom konkuruje miestnym ropuchám. Ak niekomu príde sexy, tak zrejme ho vzrušujú obojživelníky. Príde mi, akoby kedysi pobozkala princa premeneného na žabu a sama sa tou žabou stala. Scenár je tiež vlastne presne na úrovní takej brečky, v ktorej tieto tvory žijú. Od začiatku je jasné, kto je mrcha, ale ňou nastražené pasce a kriminálne činy sú také priehľadné, že by ju na prvý pohľad prekukol i Stevie Wonder. Napriek tomu vyvraždí skoro pol mesta a väčšinou chlapov trikrát ťažších než ona. Všetko zavŕšili policajti, ktorí sú retardovanejší než naši vymáhači rúšok z Lidla. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Originální název v českém překladu ´Špatná dcera´ jasně vyzrazuje, o čem tento snímek je. A protože se jedná o snímek televizní, předkládá se nám motiv už nesčíslněkrát zpracovaný na různé způsoby, jen v poněkud menším rozpočtu. Snímek je součástí filmové série ´The Wrong´, takže kdo to zná, ví, na co je tematicky zaměřen. ponurý škraloup je jen ve značné předvídavosti právě vlivem známého motivu a použité dějové šablony. A vlastně i ten začátek příběhu je poněkud podivný. Kate a Joe se snaží o dítě a nedaří se a tak zauvažují o adopci, když tu náhle, jako mávnutím kouzelného proutku, Kate spatří na facebooku dospívající dívku, ve které pozná svou dceru, kterou někdy před sedmnácti lety odložila. Ta je samozřejmě v dětském domově. Hm… Vskutku zvláštní osud, ale na druhou stranu jak praví bible, cesty páně jsou nevyzpytatelné. Samozřejmě jí adoptují, jenomže místo ní přijede dívka zcela jiná, aniž by o tom kdokoliv věděl a začnou se dít věci. Svým způsobem se jedná o rodinný thriller, ve kterém je skutečně každou další minutou poznat, kam dějový vývoj směřuje a divák tak jen čeká, kdy se na ten podvod provalí. V zápletce jsou různé nesrovnalosti a podivnosti, ale asi je tak učiněno pro zjednodušení děje. Ale jo, nevyznívá to zase až tak hrozně, jak to zpočátku vypadá. Berme to zkrátka jen jako levnější filmovou alternativu daleko výraznějšího velkorozpočtového snímku a nic víc. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Televizně posazený thriller o ukradené identitě. Manželský pár touží po dítěti, ale nějak není schopen vychytat ovulační cykly, Láďu Hrušku k ruce nemají, takže se v krizi jeden z nich rozpomene, že kdesi v domově mládeže je už osmnáctým rokem svojí matkou odložená holčina. Hádáte správně, biologickou matkou té siroty je právě žena z neplodného páru. Dívka je párem přes sociální síť zkontaktována, nastěhuje se k společnému bydlení a ejhle, manželé maji rázem doma holčičku, o které snili. Jen je háček v tom, že si nastěhovali domů "kukaččí" mládě a psychopatku k tomu, neboť holčina chytře využila záměny identit. Scénář je sice samý kiks, a jen málokdo by si nevšiml, jak chatrně je vystavěn. Omlouvá ho jen neotřelý způsob záměny identit, ačkoliv i u nějj je nutná dávka tolerance, neb vyplývá v podstatě z toho, že dotyčná si nelibuje v postování selfíček na profil na sociální síti, tudíž manželský pár sice zná jméno odložené dcery, ovšem neví, jak v současnosti vypadá, takže je uveden v omyl. A tak se do domu dobře situovaných manželů nastěhuje od pohledu nesympatická potvora Sierra Pond, která se snaží zalíbit tak trochu snobské Cindy Busby a podporujícímu Jonu Prescottovi. A jak už to tak bývá, zlé pletichy si nejprve odskáčí jejich přátelé, takže záhul dostane Kelsey Griswold a její partner Jesse Pepe, a pak je psychopatka prozrazena, a do hry se vloží i ta pravá "pohřešovaná" dcera, která shodou náhod bydlela ve stejném domově mládeže jako ta podvodnice, a dokonce se dívky spolu úzce přátelily, ale to už divák dávno ví. Film poměrně rezignuje na logiku, výžívá se v naivních scenáristických postupech, ovšem nehraje si na ambice. Drží si solidní spád událostí a vyloudí i nějaké to napětí. Herecký druhý sled se snažil. Režisér Ben Meyerson nijak nevybočil ze svého zajetého standardu a tento thriller mu nijak nezkazí jeho průměrnou tvůrčí zdatnost. 6/10 ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama