Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Nastěhují se lidem do života, vysávají ho a baví se neštěstím svých „hostitelů“. I když své oběti mohou zničit – psychicky i fyzicky -, jejich činy jsou těžko dokazatelné, a tedy i nepotrestatelné. Skutečné případy kriminálních parazitů zpracoval novinář Josef Klíma ve scénáři k triptychu Vetřelci a lovci. Každý díl triptychu je samostatným příběhem, spojuje je ale téma, tedy „vetřelecká“ kriminalita, inspirace skutečnými událostmi a herecká dvojice Juraj Kukura a Simona Stašová. Věra Podlipná, sestřička na psychiatrii, byla v první části (Zrozen bez porodu) obětí „vetřelců“ a tak se seznámila s jejich „lovcem“, tajemným soukromým detektivem Zahálkou. Oba sehrávají podstatnou roli i v dalších dvou příbězích. Spolu s nimi se ve všech dílech objeví také Jiří Dvořák coby kriminalista, který Zahálkovi pomáhá „vetřelce“ předat spravedlnosti. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele igi B. k tomuto seriálu (3)

Zrozen bez porodu (2009) (E01) odpad!

Co to má znamenat? Co to má znamenat?? . . . Psycho na kvadrát... Tentokráte zase jednou ujetě >veřejnoprávě< z Brniska... %-o . . . Jen čistě technickou: Proč Stašová leze do stejné tramvaje (linky která navíc neexistuje), ze které pár minut před tím vylezla? . . . A proč Nosek >jako náhodou< (že...) telefonuje v dlouhém >p.p.< záběru přímo před vlezem do jakési >nejmenované< (že...) pofiderní nonstop herny - asi v rámci toho klimoffského boje za lepší svět (že...)? Co na to dramaturgové či rovnou vedení televize veřejné služby? . . . Jinak je to opět formou i obsahem naprostá sračka, škoda víc už času, škoda už víc slov... - - - - - (Poprvé a naposledy sledováno na >prorodné jebničce< 15.1.2012, hodnocení 482., komentář zde se znechucením jako devětašedesátý - 15.1.2011) ()

Krutá nevěra (2012) (E02) odpad!

Áááha! Tak další historky >ze života< pilné pani Podlipné, tentokráte je to vy-dí-rá-ní (hm, na hrubý dírání hrubý záplatování, zas... ...ale proč je to tak utahané, vypocené a blbé?) a na četu to frčí, fejsbůk a tak, blázinec nevyjímaje, zmatky (a to proč jako tahle scénka tam byla?) s panem Kalivodou, no hotovej přelet nad hnízdem kr/kavčím... Hmmm... Hustýýý! Fak Filipe, ty seš tak dobrej!!! A ta Vilhelmová je fak tak úžasná... Hlavně poznat KAM KDO patří - a nekalit u toho moc vodu, že... . . . A ještě nějaká ta ekšn hoňka tunelová v auťákách (hm, trochu kách...), spiknutí proti spiklencům (Zahálka nezahálí, jenom chcanky kalí... ffftipný že?), trošku tý armádní korupce (jojo, tichá voda Dandy Tichý břehy mele, za tím bude ruská vláda, ano pane Klíma - ale aby v tom nebyla nějaká židovina zase, že...), scénáristické bláboly (ano, vyhrává nejsilnější, debile) a tak dál a už je to zase srajda na kvadrát... Tak nic, holá prdel trochu kyselá, srajdy patří krutě do odpadu, stádu chléb a hry, užívejte blaze a zdravíme do blázince! A penizé do Belizé a šupšup a neopustit maminku!!! A ještě nějaký ty pifpaf naféroffku nakonec a jekoty pro kokoty a... . . . A je to... - - - P.S. Tak jsem furt čekal na ty telefonovací >p.p.< a slabý teda - takže tentokráte místo herny vyhlášenej pajzl s pívem z Pejřímova, děkujeme Fildo, ale tam děcka z fildy nepoutněj a brzo se tam zavírá, no snad se dotřetice polepšíš... °-/ - - - - - (Poprvé zas s kyselou prdelí proprckáno 22.1.2012 studijně na >kruté jebničce< , hovnocení 14., krutosrář zde druhdy jako druhý - 22.1.2012) ()

Užij si se psem (2012) (E03) odpad!

Milánku náš, copak děláš? Klímovy bláboly Renč točí svévolí... %-o . . . Pipina Podpilná v akci a do třetice všeho špatně. Na letišti v Brně to zjevně funguje jak někde ve střední Africe, na éřišti si zaměstnanci dělají klubku a skladiště kradenýho dutýfríí chlastu, jednou vyhozený pošuk se dostane v paruce a brylkách s falešnou občankou zpět do práce a tak dále et cetera jedna kravina za druhou - do toho dementně přehrávající pí Janžurová, která se už zjevně nikdy nezbaví >huňkoffského< stylu hraní a šaškující čudlař Budař, který nahodí >krutozlý< kukuč a stádo se za břicha popadá smíchy... Hnus, děs a bída - a prý furt žánr zvaný drama! . . . A myslíte že Renč šuká psy? A potřebuje psychiatra? A co pan Klíma? Má v myslidlech zdravé klíma? A co potřebuje >šašskotelevizácká< tvorba? - - - P.S. Provařený >p.p.< tentokráte s telefonováním od nejmenované pumpy opět nezklamal, ještě jeden procítěný záběr na baner nejmenované cestovky a víc už ta srajda nestojí ani za psí... - - - - - (Poprvé a naposledy viděno 29.1.2012 na >psí jebničce< , sepsuté hopsícení 23., komentpsáč zde jako psátý - 29.1.2012) ()

Reklama

Reklama