Reklama

Reklama

Štiky

(pořad)

Obsahy(1)

Možná jste už o nich někdy slyšeli. Štikovi a Koktovi. Mají starosti, sny, lásku i radosti. Je to jedna velká emocemi nabitá rodina. A pokud jste si mysleli, že už vás nic nemůže překvapit, tak tahle rodina vás vyvede z omylu. Tohle není žádná reality show, tohle je realita. Skutečný příběh neskutečné rodiny. Nenechte si ujít napínavou telenovelu z českého rybníčku. (TV Prima)

(více)

Recenze (154)

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Do dneška jsem měl Ornellu a Moniku Štikovou za "nějaké celebrity", jejichž jména matně znám z titulků bulváru, ale nevěděl jsem, proč přesně jsou známé, nebo co dělají. Myslel jsem, že jsou to nějaké podřadné herečky / zpěvačky / moderátorky, které vystupují v programech, které mě nezajímají. Dnešní vlna hejtu na tento pořad mě ovšem zaujala natolik, že jsem si načetl nějaké základní info a podíval se na první díl ... no a nestačím se divit. On se opravdu někdo autenticky zajímá o osudy ženy, jejíž jedinou kvalifikací je to, že si dokázala uhnat dítě s manželem Gábiny Partyšové? A o osudy ještě šílenější ženy, jejíž jedinou kvalifikací je, že tu první ženu porodila? No to mě poser. Že je debilů na světě plno, to vím, ale udělat celebritu z někoho takhle zbytečného, to je fakt síla. A Primu o nich ještě napadne točit seriál. ()

Ainy odpad!

všechny recenze uživatele

Já bych ani netušila, že nějaká reality šou o životě Štikových a Koktových existuje. Díky svému oblíbenému uživateli, se kterým musím názorově souhlasit, ale už ne tak hodnocením, se mi normálně otevřely obzory! Jsem si jistá, že si tento druh "zábavy" svého diváka najde, bohužel. Tady bychom vůbec neměli hodnotit práci televizního štábu, ale odpady házet na hlavu toho, kdo s tímto nápadem přišel. Jsem si jistá, že se celý štáb musel po každém natáčení nejméně dvakrát vyzvracet a každý z nich má již svého psychiatra! Musím souhlasit, že je většina natočeného materiálu opravdu k smíchu. V žádném případě ne k pobavenému smíchu, ale ke smíchu z trapnosti a z pocitu, že opravdu existují lidé, nýmandi, kteří pro své zviditelnění, jsou schopni skutečně obětovat všechno. Když to shrnu, tak si Pepa Kokta v minulosti Gábinu Partyšovou stoprocentně nezasloužil. Je to neuvěřitelný buran, neváhající před kamerami fyzicky napadat a titulovat vulgaritami ženu, ať už je to sebevětší piča a to Monika není. Je totiž od narození tuplovaná piča, ale je to žena a to jako fakt ne! Hloupá nána Šarlot nabrnknuvší si ještě hloupějšího íkváče se sice moc nevyjadřuje a asi ví proč, stačí, když se národ dozvěděl, že Ludvík XIV. byl nejvýznamnějším českým panovníkem. No a Ornela se sice snaží tvářit, že je cool a nad věcí a všichni jsou magoři, jen já mluvím pravdu, přitom kvůli natáčení opustila výšku, je schopná se s manželem dohadovat a skákat mu do řeči přesně jako její matka jí. Nikomu například nevadí, že se před malým chlapcem vzájemně urážejí, pro sprosté slovo nejde nikdo z nich daleko, v jednom kuse po sobě ječí (hlavně teda psychopatka Monika), mlátí se a malý pláče ... Ornela si ale naivně myslí, že to malý nevnímá ... co na tohle říct. Trapná žumpa televizního vysílání, dno odporného lidského sajrajtu, ubohost, nevkus všeho, co jsem kdy viděla, psychopati bez studu a bez obalu předvádí, kam až sahá touha zvrácené zábavy za peníze. ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Jen pro otrlé. Někdo má štěkání spojené s boudou a jedním domestikovaným čtyřnohým kamarádem, jiný s primitivní rodinkou, jejíž členové nic neumí, ani nic nedokázali, a která je „známá“ jen díky tomu, že někdo chrápe s někým, jež spal s někým dalším. A když si někdo takový myslí, že je pro diváka sakra zajímavý, přítomnost kamer ho ještě víc nastartuje. Asi holt taky brzy uvěřím, že jsem celebritou. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Oj, bratia Česi, to kde ste toto panoptikum dementov vyhrabali? Fujtajb to je ale hnus! Akási nechutná, tučná, buranská prasnica zo seba robí majsterku sveta vo všetkom a pritom je tak tupá a škaredá, že to až nie je možné. To je čo za piču? Je mi z nej zle. Ale nie len ona, aj celá tá jej mentálne zaostalá, degenerovaná rodinka, by si zaslúžila poriadne preplieskať po tých ich nevymáchaných, nechutných, mastných papuliach. Toto je teda fakt absolutný ľudský odpad! ()

kulyk

všechny recenze uživatele

Blahoslavená Bartoška tam někde na věčnostech jen kulí očka, jak její bulvární trapasy překonává rodina z řádu sudokopytníků, čeledi hrochovitých. Zatímco pan Michal i přes své brýle (dovoz DDR 1976) pomalu již vidí, že manželka je jako oheň (dobrý sluha, ale zlý pán), okolo poskakuje nafetlý syn Tatier, kterému není rozumět ani ň, posedává nepoužitelná juvenilní okrasa s íkvé pětatřicet, marně maskující vanu polštářem, a občas prohučí hyperaktivní Karel Höger, co o sobě tvrdí, že je Monikou. Jistě, peníze se samy neokotí, a tak když se sejde rodinná rada pablbů, co si žili nad poměry a nyní se exekutor neptá, jak to jako srovnají, přichází čas na nový buzinec plán. Nechci nikomu křivdit, ovšem tipnul bych jemně nesoudnou matku rodu, pokud otázka stojí, kdo přišel s nápadem ,,staneme se českou mutací rodin Kardashian-Jennerů". Výsledek nemohu srovnat, neboť neznám zdaleka tak dobře ani ta hovada zaoceánská, ani ta česká, přetékám však podezřením, že kurvičky z USA rejžují na své vytuněné prdele trošku více, než ropuší postavy z pronajaté vilky na periferii. Stejně tak se domnívám, že uječená obluda stojí za vkusným designem obýváku, který připomíná nejvíce albánský bordel z poloviny devadesátek (jasně, byl jsem tam). Kdyby mi někdo řekl, že v jakémsi čemkoliv, kdekoliv i kdykoliv budu považovat paní Koktavou Ornellu za nejsympatičtějšího účastníka (pomíjím to ňuňavé štěňátko a ze slušnosti i dítě s nešťastným jménem, permanentně zaparkované se sluchadly před obrazovkou) a starého Koktu jako vicemistra snesitelnosti, pustil bych překvapením slinu. A hle, je to zde. Nelze hodnotit, odpad není vypovídající kategorie. ()

Ded@M@tes odpad!

všechny recenze uživatele

"Viděl jsem hada srát, žábu bušit pěstí do skály, koně zvracet v barvách francouzský trikolóry, dokonce jsem viděl i stíhačku couvat, ale tohleto jsem teda ještě neviděl." ()

666teen

všechny recenze uživatele

Štiky jsem neviděl. Jen nějaké domestikované kytovce. A jednoho ubohého, hornomaďarského, zoofilního tRAPera, který je na útěku z vlasti ochotnej píchat vorvaně. To se bude líbit! ()

Ratemus odpad!

všechny recenze uživatele

čistě ze zvědavosti jsem vydržel pár prvních minut....Musím s čistým srdcem konstatovat, že na tohle může koukat jen naprostej dement s notorickou potřebou sebepoškozováním, protože tohle, je ten největší odpad a hnůj a vrchol televizní retardace, co kdy u nás mohlo vzniknout ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Vítejte v roce 2018. Máte peníze? Můžete se dostat do televize... Potěší aspoň 7% hodnocení a většina komentářů. ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Nejde to usledovat ani jako bizár, který by diváka uspokojil pocitem nadřazenosti nad takovouhle šmírou. Nedokázala jsem se dívat víc než pár minut. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

O této nepříliš povedené rodince si myslím svoje a je až k pláči, o kom všem se mluví jako o celebritách – přitom jsou to totálně vypatlaní jedinci. Štikovi se však do této role pasovali sami a především jejich máma, která by měla už konečně dostat od někoho pořádně přes držku. Pár dílů jsem viděl a můžu říci, že nechápu, proč jim Prima podepsala další řadu. Snad jen aby je z lítosti vytáhla z jejich dluhů, protože jinak bych minimálně polovinu z nich zavřel rovnou do blázince… ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Když matku vytáčí, že je dcera po ní. Po třetí epizodě jsem to přestal sledovat, protože už to nemělo co nabídnout zajímavého, nového, "originálního". Což je asi největší úskalí tohohle formátu - ten nápad není vůbec špatný, ale najít rodinu, která to utáhne a udrží zajímavé po více než dva díly, je prostě hrozně těžké. Štikovým se to nepovedlo, ti vše co mohli, ukázali v prvních dvou částech a pak to jen pořád opakovali dokola. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Prima vytáhla v boji proti TV Barrandov o nejsmrdutější televizní odpad zřejmě svůj největší trumf. Možná to tak podle mého hodnocení nevypadá, ale tetelím se blahem, protože se ukázalo, že jsem měl pravdu, když jsem o našich komerčních televizních stanicích tvrdil, že pro se vyšší sledovanost ochotně ponoří až na dno žumpy. Netušil jsem ovšem, že budou to svinstvo i polykat. No, i tak se dá. Prima teď v odpadním závodě vede, ale já pevně věřím tomu, že se majitel/ ředitel/ moderátor/ komik/ glosátor/ narcis Jaromír Soukup nebude bát zvednout hozenou rukavici a přijde s něčím ještě odpornějším, co vychýlí misky vah v jeho prospěch. ()

GeusX

všechny recenze uživatele

Tohle hodnotit nebudu neboť se budu velmi, velmi snažit, abych z to vůbec nic neviděl. Bohatě mi stačí televizní upoutávky, aby se mi udělalo nevolno z té ubohosti... Tyto rádoby "reailty" show fakt nemusím. ()

apokar odpad!

všechny recenze uživatele

Naštěstí viděno ze záznamu, takže se dalo zrychlovat, přeskakovat. Omlouvám se všem snímkům, kterým jsem doteď dal hodnocení "odpad". Protože pravděpodobně žádný se v odpadkovitosti tomuto nevyrovná. Je to pořad, který by snad potřeboval vlastní kategorii. Jen váhám, jak ji nazvat. ()

Reklama

Reklama