Reklama

Reklama

Deurim naiteu

(seriál)

Recenze (4)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Toto som moc nepochopila, mali ju urobiť šťastnou, ale nakoniec ju urobili nešťastnou. No čo, nemusím všetkému rozumieť :-) ()

Lex.San 

všechny recenze uživatele

Na to, že jsem od toho nic nečekal, mě tenhle počin docela potěšil. Sice jsem asi tak v půlce krizi, kdy jsem si řekl, že ne díky, ale další díl vidět už nemusím, ale poté, co se ukázalo, co jsou vlastně kluci zač a následně jejich vlastní váhání nad tím, jak se zachovat, mě nakoplo a donutilo dokoukat až do konce. A ten konec. Bylo by to lepší a asi bych zvedl i o bod hodnocení, kdyby to skončilo, jak to skončilo, ale bez epilogu prosím. Takhle dávám 2* a to si myslím, že jsem ještě docela hodný divák. (5/10) ()

aktakanamor 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem si říkala WAU duchové, ale pak jsem zjistila, že to jsou oživlé panenky. Hvězdu dávám za nápad, příjemné sledování a konec, který jsem chtěla nečekat. ()

ronyyy 

všechny recenze uživatele

Oživlé panenky dělají ochránce středoškolské studentce, která nemá rodiče, žije v karavanu a je totálně neschopná a jeden z těch panenenk se do ní zamiluje. Objeví se ale další oživlé panenky, co se ale staly lidmi a dostanou se s nimi do sporu, do toho pomáhají již zmíněné neschopné studentce se školním tanečním vystoupením a hned po něm umřou.  Zajímalo by mě, na čem jeli tvůrci, nicméně nuda to fakt není. ()

Reklama

Reklama