Reklama

Reklama

Recenze (5)

`barocco 

všechny recenze uživatele

Treba pripomenut ze filmy v zaciatkoch kopirovali zvacsa uspesne divadelne hry ktore v tom case stale nachadzali svoje obecenstvo v divadle. Preto i hranie a afektovanie z divadla sa scasti prenasalo aj do filmu. Mne osobne to vobec nevadi. Naopak. Ernst Lubitsch je majster zanru romantickej komedie kde sa vsetko odohrava hlavne v zapletke zameny osob. To vtedy bavilo divakov a bavi to aj teraz, to je preco tv film https://www.csfd.cz/film/226247-dobrodruzstvo-pri-obzinkoch/komentare/ bavi obecenstvo aj doteraz. Aj tam ide o doslova javiskove prevedenie vclenene do filmoveho prostredia. Svieze aj po takmer devatdesiatIch rokoch! ()

Kass 

všechny recenze uživatele

"The only difference between us is that you are a woman and I am a man." Velmi zábavné. A určitě nerušily ani časté pěvecké vsuvky zůčastněných, spíš naopak. On je ten film, mile řečeno, jen taková potrhlá konina, za kterou ve své době ovšem lidé určitě rádi dali pár centů aby zapoměli na marast tam venku. Nicméně Ernst Lubitsch ho pro něj tak typickou humornou zkratkou a sebe shazující nadsázkou přesto posouvá na úplně jinou úroveň. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Takové hezké stařičké přímočaré nic a přece všechno. Klasický Lubičův manýrismus se vším všudy. MacDonaldová je jak z porcelánu a klasické situace "já je někdo jiný" jsou rozehrané na maximum. Vysvětlení hledejte v Monsieurovi Beaucairovi. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Nakonec vlastne docela fajn. Proste takova komedie pro pobaveni, zadne velke umeni, obcas pisnicka... Jeanette MacDonald tomu vladne. ;) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama