Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vysoce postavení manažeři vymění obleky za montérky, počítače za lopaty a porady v klimatizovaných kancelářích za kmitání na nejnižší možné pozici vlastní firmy. Na pět dní se vmísí mezi své zaměstnance a zjistí, co by bez tohoto pořadu nezjistili nikdy! Kdo z šéfů se znemožní, kdo naopak zaboduje? Koho z podřízených čeká odměna, kdo naopak dostane padáka? Televizní fenomén, který patří mezi nejúspěšnější světové formáty, míří poprvé na české obrazovky! Televize Nova uvede formát Undercover Boss v českém prostředí pod názvem Utajený šéf. Pořad představuje vysoce postavené manažery, kteří týden pracují v utajení ve svých společnostech. Na pět dní se vmísí mezi své zaměstnance a zjistí, co by se bez tohoto pořadu nikdy nedozvěděli! Diváci tak budou mít možnost sledovat jedinečné vztahy mezi šéfem a zaměstnanci... Utajený šéf neboli Undercover Boss vznikl ve Studiu Lambert. Česká verze show vznikla na základě zahraniční licence od All3Media International Limited z Velké Británie. Jedná se o nejpopulárnější show v americké televizní historii, kterou sledovalo neuvěřitelných 38,5 milionů diváků a získalo několik ocenění Emmy. Od roku 2010 bylo v USA odvysíláno celkem osm sérií s více než sto epizodami a tento pořad zařadilo do vysílání přes dvě stě zemí po celém světě. (TV Nova)

(více)

Recenze (67)

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele

Když už dělají pitomci dotáčky, mohli by ty šašky alespoň shodně namaskovat. Epizoda z Petcentra, kdy má šéf během minuty občas vlasy odbarvené a v dalším záběru jen ledabyle přestříknuté ukazuje, o jak velkou habaďůru jde. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

O autentičnosti by se zde dalo úspěšně pochybovat. To si nikdo z protagonistů neuvědomuje, o co zde kráčí? Vždyť proběhlo už několik řad... ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

To je zase něco. Nezáživná "doku" reality show, která spíše než cokoli jiného připomíná reklamu na firmu "utajeného šéfa". Nova opět dělá úspěšně z diváků blbce a do toho přidává oblíbenou nováckou ingredienci, tedy deset kilo patosu za minutu. Jednu hvězdičku dávám za to, že to není na úplném dně žumpy, které se v posledních dnech opět prohloubilo. [Hodnocení se vztahuje k 2. dílu, ale nedělám si iluze, že by se další díly nevezly na stejné vlně...] ()

Amper01 

všechny recenze uživatele

Opravdu skvělý projekt! Jen když král sestoupí do podhradí, může se změnit něco smysluplného. Spatřuju zde jeden veliký háček - jen troubové budou před kamerou dělat škody. Třeba takového chytrého zlodějíčka nejenže tímto způsobem neodhalí, ale naopak třeba ještě pochválí a odmění! ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jediný díl (a to z domoviny). Hodnotím jako lehký nadprůměr, člověk se něco dozví, sem tam i pobaví, a to nejen nad tím, že kam původně po škole mířil, by to pro něj stejně nemělo budoucnost😁 Sympaticky natočené a zda-li nahrané, nevím ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Byl by to docela zajímavý pořad, kdyby se soustředil na dokument a nesklouzl ke zbytečně sentimentálním emocím v závěru. Takto jen za dvě hvězdy. ()

stanyslaw 

všechny recenze uživatele

tož jsem viděl první díl. televize pro debily vyrobila pořad pro debily. odpad nedávám, protože tu právě dnes internetem rezonují nějaké štiky a to prý je mnohem větší dílo. podle plánu si dám někdy v opilosti ještě druhý díl, modří vědí, a pak už nic. ()

anitae 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý, myslím, že i dobře vybraní šéfové firem. Velká škoda, že už to nebude fungovat v dalších řadách. A protože je to Nova tak tam musí být spousta dojetí, slz a nečekaných chudých odměn pro věrné zaměstnance, kteří ve valné většině své milované pracoviště raději po čase opustí:) ()

FOCKE_WULF 

všechny recenze uživatele

Proletáři všech zemí, spojte se! Zhoďte své okovy! Když k vám přijde pracovat někdo, kdo se nápadně podobá někomu z vašich nejvyšších šéfů, jenom má třeba kníra navíc, tak ho společnými silami odlovte a zatáhněte do skladu nebo do přípravny a tam mu dejte sadu, dokud nepustí, kdo je a co tou maškarádou vlastně sleduje. Určitou nápovědou by vám mohlo být, že je dotyčný obklopený televizním štábem a chatrnou krycí historkou. Ale chuděrky lopaty mají jen omezený lopatský intelekt, buržousta nerozpoznají a u finálního odhalení pak mají dětinskou radost z imbecilních dárků. ()

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele

Utajený poklop od žumpy do které spadnete během vzhlédnutí. Majitel firmy se zamaskuje v komickém převleku jako na karneval a vydá se pracovat mezi své zaměstnance. Po pár hodinách soužití mu vysypou z rukávu své těžké problémy a nasekané exekuce ze svého života. Zaměstnanci mezitím mluví na kameru a brutálně přehrávají, že neví o ničem. Majitel chrochtá blahem jak si zakusil těžkou práci a porozuměl svým zaměstnanců. Vše má dokonalý happyend! 0/10 ()

DarthFailord 

všechny recenze uživatele

Musim říct, že mě to baví víc s každým dalším dílem. Nakukování to zákulisí obřích firem je celkem zajímavé a kolikrát tam člověk vidí, jaká je realita, v které lidé denně pracují. Plus sledovat velké šéfy v roli zaměstnanců je občas fakt sranda. Tenhle projekt je povedený a baví. ()

ChickenPate odpad!

všechny recenze uživatele

Jak velkej debil musí být divák, který věří autentičnosti této ztráty času? Uvěřitelnější to, že se po poslední klapce porna oba herci vezmou. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavá a zábavná reality show, sice to není nejspíše autentické, ale to bych asi tak neřešil. Některé epizody byly slabší, některé lepší (nejlepší asi byl první díl o majitelovi hotelu). Nechápu proč to tady všichni hejtí, není to sice nějaký výkvět na druhou stranu když to porovnáme se sračkami jako superstar, malé lásky, štiky a další podobný shity tak tohle je totální výkvět. Jediná škoda, že bylo pouze 6 dílů a nejspíše (vzhledem k povaze této reality show) další díly nebudou. 75% ()

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Nejhorší debil byl šéf PUBu, odhadl jsem ho hned na začátku a na konci se to potvrdilo. BUDE TO JAK ŘÍKÁM, JÁ TY PRAVIDLA NAPSAL A TAK JE TO DOBŘE. Ubožák zkurvenej. ()

Reklama

Reklama