Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vysoce postavení manažeři vymění obleky za montérky, počítače za lopaty a porady v klimatizovaných kancelářích za kmitání na nejnižší možné pozici vlastní firmy. Na pět dní se vmísí mezi své zaměstnance a zjistí, co by bez tohoto pořadu nezjistili nikdy! Kdo z šéfů se znemožní, kdo naopak zaboduje? Koho z podřízených čeká odměna, kdo naopak dostane padáka? Televizní fenomén, který patří mezi nejúspěšnější světové formáty, míří poprvé na české obrazovky! Televize Nova uvede formát Undercover Boss v českém prostředí pod názvem Utajený šéf. Pořad představuje vysoce postavené manažery, kteří týden pracují v utajení ve svých společnostech. Na pět dní se vmísí mezi své zaměstnance a zjistí, co by se bez tohoto pořadu nikdy nedozvěděli! Diváci tak budou mít možnost sledovat jedinečné vztahy mezi šéfem a zaměstnanci... Utajený šéf neboli Undercover Boss vznikl ve Studiu Lambert. Česká verze show vznikla na základě zahraniční licence od All3Media International Limited z Velké Británie. Jedná se o nejpopulárnější show v americké televizní historii, kterou sledovalo neuvěřitelných 38,5 milionů diváků a získalo několik ocenění Emmy. Od roku 2010 bylo v USA odvysíláno celkem osm sérií s více než sto epizodami a tento pořad zařadilo do vysílání přes dvě stě zemí po celém světě. (TV Nova)

(více)

Recenze (67)

Soweek odpad!

všechny recenze uživatele

Co mě na tom štve nejvíc je, že se pořad ani nesnaží, aby to vypadalo opravdově. "Ahoj, já jsem tvůj nový kolega prodavač, zaškolíš mě?" , říká majitel Pet centra ( mistrně maskovaný dioptrickými brýlemi, aby nebyl poznat ) obestoupen kameramanem a pravděpodobně dalšími lidmi ze štábu. Lidé si neuvědomují, že celou dobu koukají jenom na hodinovou reklamu na daný obchod a ne na žádnou reality show. ()

DexMASTER094 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem celou americkou verzi, takže jsem jenom přesedlal na počeštěnou verzi a musím říct, že na české poměry je to velmi dobré. Čekal jsem paskvil, ale minimálně tento pilotní díl mě příjemně překvapil. Pokud Nova udrží stejné tempo a kvalitu i u dalších dílů, tak dám možná i pět hvězdiček. Zatím 4*. ()

Reklama

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele

Utajený poklop od žumpy do které spadnete během vzhlédnutí. Majitel firmy se zamaskuje v komickém převleku jako na karneval a vydá se pracovat mezi své zaměstnance. Po pár hodinách soužití mu vysypou z rukávu své těžké problémy a nasekané exekuce ze svého života. Zaměstnanci mezitím mluví na kameru a brutálně přehrávají, že neví o ničem. Majitel chrochtá blahem jak si zakusil těžkou práci a porozuměl svým zaměstnanců. Vše má dokonalý happyend! 0/10 ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Samotný formát reality show je mi vysoce protivný, proto pozitivně hodnotím, že tento pořad nevstupuje lidem do jejich skříní, ložnic a následně ani do rekta. Dokonce je možné ho brát jako malé seznámení s různorodými profesemi. Rozhodně není o tom, jak si v jednotlivých povoláních vedou šéfové firem, vždy se jedná o z jejich strany audit kvality a kvantity zaměstnanci odváděné práce. Ředitelé vržení do reality zjišťují, jak náročnou práci jejich podřízení vykonávají a mnohdy i to, že jsou pro chod firmy klíčoví. Po tomhle zjištění udělá firma s mnohamilionovým obratem něco, co je adekvátní tomu, když někomu věnujete kinder vajíčko, odmění své loajální zaměstnance darem za několik desítek tisíc. A to pouze ty vybrané, kteří měli to štěstí a na celou směnu dostali na starost závaží na krk v podobě maskovaného ředitele. Čestnou výjimkou je Bukovský z Pekárny Srnín, který se rozhodl přilepšit jednou za rok všem zaměstnancům. Tohle vše představuje Nova v hávu typickém pro svoji produkci, s rádobyvtipným komentářem a neskonale pateticky. ()

fleker 

všechny recenze uživatele

viděl jsem 1 díl (s1e06) s ředitelem petcentra, dokument se za každou cenu snaží nás přesvědčit, že jsou tam 100% reálné situace, že to není fingované, přesto zákaznice která přišla do jedné pobočky a ptala se po zboží uvedené na létaku (ptala se v klidu) a bylo jí vysvětleno že zboží už je vyprodáno, se v dalším záběru o pár minut později ptala na to samé, tentokrát vytočená a teatrálně požadalovala vysvětlení (jen aby se v TV něco dělo) "JAKTOŽE TO NEMAJÍ, KDYŽ JE TO V LÉTAKU!!" v dalším skeči pak ředitel jede busem, poté co vystoupí osloví náhodného člověka, jestli neví kde je tady někde poblíž petcenter, a ten mu nabídne, že ho tam vezme, protože (jaká náhoda) on tam jede taky, jelikož tam pracuje, a ještě špatně zahraně dodá: "jé a nejste vy ten novej? to já vás budu nejspíš zaučovat.." a taky že jo, je to obří hala kde dělá stovky zaměstnanců, a on zrovna narazí v praze na někoho kdo tam dělá, kdo je zrovna tím koho bude zaučovat, a kterej už ví předem že zrovna on tam má dnes přijít...jaká náhoda..a tento zaučovatel pak neznámému člověku (řediteli inkognito) kterého zná sotva deset minut začne vyprávět o tom, jak bral drogy, jak byl závislý na automatech, jak nadělal obrovské dluhy... ředitel se v každé prodejně znovu a znovu autisticky diví, jaktože každému zákazníkovi co přijde nedávají pochovat morčátko, zhoupnout sklípkana nebo pohladit rybičku..samozřejmě že všichni z vedoucích všech 5ti poboček petcentru hned uvěřili "Honzově" příběhu o smyšleném dokumentu o týpkovi s náušničkou, co se rozhodne změnit kariéru a to tím způsobem, že dá výpověď ve firmě kde pracuje jako IT specialista a vezme brigádu ve zverimexu, a nikomu z nich také v žádným případě nevadilo že se v jejich obchodě bude celý den natáčet kamerou...nakonec nás pak čeká definitivní bilancování face to face řediteli, už bez číra a brýlí v jeho kanclu, kde jim říká jak si jich váží a že se postará aby měli to co potřebují, že je s nima spokojenej, a že tohle a tamto, a nakonec se dozvídáme že po měsíci 3 ze 4 posuzovaných zaměstnanců už zaměstnanci nejsou... cituji ze závěrečných titulků: "IVO: ....Nyní je na úřadě práce a konečně má dost času, aby se mohl věnovat 300 zvířatům které má doma." :-D :-D sranda.. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • V 1. epizodě 5. série se objeví 2 slavní čeští kuchaři – Jan Punčochář a Zdeněk Pohlreich. Ve stejné epizodě také zazní znělka z počítačové hry „Grand Theft Auto: San Andreas“ (2004). (DominatorCZ)
  • Aby nikdo ze zaměstnanců nepoznal během natáčení svého šéfa, který v rámci pořadu zjišťoval v přestrojení nedostatky ve firmě, eliminoval se počet zasvěcených lidí. „V rámci reality show Utajený šéf se nejedná o žádné hrané scény. Nikdo, kromě šéfa a jeho rodiny, nevěděl o tom, co se ve skutečnosti natáčí,“ říká Bohumila Skalická. [Zdroj: blesk.cz] (SONY_)
  • Přítomnost kamer a štábu byla zaměstnancům od začátku vysvětlena tak, že jde o natáčení dokumentu o dlouhodobě nezaměstnaných. [Zdroj: blesk.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama