Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ivo, bývalý profesionální hráč fotbalu a kriminálník, který nemá co ztratit, je rozený sázkař. Jeho láska ke sportu a všeho kolem něj vzbudí zájem Dejana. Ten jej přijme do své rodiny a rychle ho zatáhne do fotbalového podsvětí plného globálních podvodů a manipulace, kde jsou jednotlivci jen malými rybami v mezinárodní síti, jejíž digitální chapadla sahají až do Číny a dál. Když však Ivo potká Lukase, talentovaného mladíka, v němž vidí své někdejší já, začne ho trénovat. Zatímco o něj pečuje a v zájmu Dejana s ním současně začne manipulovat, zamiluje se také do chlapcovy matky. Ivo se tak ocitá lapen mezi dvěma frontami a dvěma rodinami, a bude se muset rozhodnout... (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Antaeus 

všechny recenze uživatele

Ganc gút. Ivo je sympaťák a fandíte mu od začiatku, aj keď už nehrá veľkú hru. Dejan je naopak od pohľadu slizniak a nefandíte mu, aj keď naopak hrá vysokú hru. Celkovo je tu od všetkého trochu: trochu tej akcie, trochu tej filmovej lásky, trochu hazardu a trochu futbalu. Čo je na film o futbalovom hazarde a hazarde s futbalom trochu málo. Takže aj s hodnotením budem trochu zdržanlivý. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tady to u mě Němci vyhráli s výběrem herců. Frederick Lau a Oliver Masucci jsou pro mě dva nejzajímavější němečtí herci současnosti a tady se ještě k tomu postaví proti sobě. Škoda ale, že film neměl úplně logiku. Nechci tu spoilerovat, ale ten závěr mi přišel hrozně primitivní. Nu, budiž. Jelikož je tu ale vše ostatní poměrně sympatické, nebudu se rozčilovat a zakončím to upřímným tříhvězdičkovým oceněním. ()

Reklama

Galerie (17)

Reklama

Reklama