Reklama

Reklama

Psí veličenstvo

  • Česko Psí veličenstvo Corgi (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Rex je nejoblíbenějším psem v britském královském paláci. Když ztratí stopu své vyvolené psí dámy, vydává se na dobrodružnou cestu, během které objeví své pravé já a pozná sílu opravdové lásky a přátelství. (Bioscop)

Videa (3)

Trailer 6

Recenze (54)

Lyli odpad!

všechny recenze uživatele

Veličenstvo mě otrávilo během prvních deseti minut...potom už to mám v mlze. Jen jsem se sama sebe ptala, čí je to asi agitka? Pak jsem si říkala, že bych si měla odlakovat nehty. Taky jsem si opakovala, že psy mám pořád ráda, protože oni za tohle nemůžou. A taky mě napadlo, že bych si měla vyžehlit roušky. Takže celkem produktivních 92 minut. No, a pak už byl konec. Haleluja! ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Na první pohled vcelku nenápadný a vesměs průměrně natočený animák z belgické produkce, který přenáší diváky za zdi Buckinghamského paláce z pohledu jeho psích obyvatel. Film nabízí nejednu humornou scénu (nadržená fena, prostředí útulku) či dobrý nápad ("psí hierarchie", Trumpova návštěva), nicméně i tak se dá od začátku tušit, jak to celé dopadne. Animovaná jednohubka, na kterou si divák po týdnu už nejspíš nevzpomene, avšak neurazí a v kině rychle utíká. ()

Reklama

Honzeek95 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí jsem si řekl, že se konečně jedná o animák, kterému jsem ochoten udělit pět hvězd. Když jsem přišel na csfd, nestačil jsem se divit velice slabému hodnocení. Poukazování na skutečné osobnosti mi přišlo úsměvné, od animáku jsem nečekal nějaký promyšlený příběh či scénář, takže ani zde jsem nebyl zklamán. Co se mi naopak líbilo, byly skvělé animace a pohyby postav, u kterých jsem se upřímně zasmál. V tomto smyslu zde bylo plno originálních nápadů. Snímek navíc není obrázkově a animačně přeplácaný, jak bývá u animáků poslední dobou zvykem. Upřímně nechápu očekávání lidí, kteří hodnotí u animáku sofistikovanost příběhu. ()

ModryPlamen 

všechny recenze uživatele

[Spoilery] Človek si už po pozretí mnohých animákov zvyká, že doň pridajú také veci pre pobavenie detí ako močenie, čo osobne moc nemusím. Ale pokus o znásilnenie od nadržanej feny Donalda Trumpa čaká asi málokto. A potrestať Charlieho sobášom s touto fenou, no vhodné mi to neprišlo a ani vtipné to nebolo. Týmto animák dosť klesol. Do filmu vložili aj psie zápasy, čo je trošku kontroverzné téma, no keď už to tam pridali, tak som čakal poriadny zápas s Tysonom a nie jednu päsť na ňufák. Ja viem, je to pre deti, ale slušný zápas sa dá spraviť aj bez krvi. Tú scénu s tým mužom, ktorý prišiel na návštevu do útulku, nechávam radšej bez komentára. Inak z hľadiska deja by to zlé nebolo, film ma nenudil. A napríklad scéna úteku z paláca, scénka v práčovni, či požiar samotný, síce nič originálne, no zaujalo. Piesne dve, ta od Wandy nezaujala, ta od Rexa hrozná. Keď už som spomenul týchto dvoch psíkov, Rex je spočiatku namyslená, nie moc sympatická postava. Časom zmení charakter, vlastne o tom je animák. S Wandou je to bohužiaľ, horšie. Najprv sa o Rexa nezaujíma, no keď zistí, že je z paláca, hneď sa zamiluje. Síce Rexovi (a divákom) povie, že ho začala milovať už v klube bitkárov. Avšak, keď som si tú scénu v klube bitkárov pozrel ešte raz, žiadnu interakciu medzi Rexom a Wandou som zo strany Wandy nezaznamenal. Inak ako zlatokopectvo sa to označiť nedá. Dokonca sama povie Tysonovi: “Asi letím na psy s rodokmeňom”. Lásku k Rexovi na prvý pohľad jej proste neveríte. Charlie mohol byť zaujímavý záporák, vlastne pri tej scéne úteku z paláca fandíte obom psom a len ťažko by sa dalo predvídať, že je záporákom, no potom to skĺzne do klasického záporáctva typu: “Nazývajte ma formálne lordom, neformálne vazalom”. Škoda. Jediná postava, ktorá ma pozitívne výraznejšie zaujala, bol Jack, taký psík čo vie o útulku všetko. A potom tam boli psíky, ktoré mali jednu, dve zaujímavejšie scénky, no nejak extra nezaujali. Ešte na záver animácie, bez problémov pozerateľný priemer. 50% priemer. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Nepamatuji si, kdy jsem naposledy viděla tak neuvěřitelně nevkusný animák. Počínaje Trumpem a pokusem o znásilnění v prvních 10 minutách, přes šíleně nudné až trapné vtipy až k dost grafickému násilí. Ne jeden, ale dva různé joky s "pussy" pointou ("Don't be such a pussy....cat"). Ta "opravdová láska" je teda taky dost zvláštní. Fena Wonder nemá o Rexe nejmenší zájem, dokud nezjistí, že je to královský pes. Velice evidentně se chová jako zlatokopka, ale film na to úplně zapomene a snaží se to prodat jako lásku na první pohled. Do toho naťukne i téma domácího násilí na ženách. Já vím, že jde o animované psy, ale celý ten film je jedna špatná lekce pro děti. Fuj. 1* ()

Galerie (110)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra proběhla 16. ledna 2019 na filmovém festivalu de l'Alpe d'Huez ve Francii. (Varan)

Reklama

Reklama