Reklama

Reklama

Psí veličenstvo

  • Česko Psí veličenstvo Corgi (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rex je nejoblíbenějším psem v britském královském paláci. Když ztratí stopu své vyvolené psí dámy, vydává se na dobrodružnou cestu, během které objeví své pravé já a pozná sílu opravdové lásky a přátelství. (Bioscop)

Recenze (54)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Ten "bulvární" začátek bavil, aneb když Prase bez tradic (Trumpovi) přijede do země, která na tradicích stojí! :-)) ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Zábava pro hodně nenáročné publikum. Vizuální podoba by byla celkem v pohodě, ale je tu fakt strašný příběh náhodně střídající dětinskost s násilím a sexuálními narážkami. A když jsem si myslel, že už jsem to skoro přežil, došlo i na „zpěv“. Lituji děti, jimž to rodiče pustí. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Na první pohled vcelku nenápadný a vesměs průměrně natočený animák z belgické produkce, který přenáší diváky za zdi Buckinghamského paláce z pohledu jeho psích obyvatel. Film nabízí nejednu humornou scénu (nadržená fena, prostředí útulku) či dobrý nápad ("psí hierarchie", Trumpova návštěva), nicméně i tak se dá od začátku tušit, jak to celé dopadne. Animovaná jednohubka, na kterou si divák po týdnu už nejspíš nevzpomene, avšak neurazí a v kině rychle utíká. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Animák cielený čisto na detského diváka a dospelým nemá čo ponúknuť. Dokonca ani kopa psov film nezachánila od toho, aby som sa pri ňom nenudil. Na Tajný život maznáčikov sa to ani zďaleka nechytá. 4/10. ()

Lyli odpad!

všechny recenze uživatele

Veličenstvo mě otrávilo během prvních deseti minut...potom už to mám v mlze. Jen jsem se sama sebe ptala, čí je to asi agitka? Pak jsem si říkala, že bych si měla odlakovat nehty. Taky jsem si opakovala, že psy mám pořád ráda, protože oni za tohle nemůžou. A taky mě napadlo, že bych si měla vyžehlit roušky. Takže celkem produktivních 92 minut. No, a pak už byl konec. Haleluja! ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Nepamatuji si, kdy jsem naposledy viděla tak neuvěřitelně nevkusný animák. Počínaje Trumpem a pokusem o znásilnění v prvních 10 minutách, přes šíleně nudné až trapné vtipy až k dost grafickému násilí. Ne jeden, ale dva různé joky s "pussy" pointou ("Don't be such a pussy....cat"). Ta "opravdová láska" je teda taky dost zvláštní. Fena Wonder nemá o Rexe nejmenší zájem, dokud nezjistí, že je to královský pes. Velice evidentně se chová jako zlatokopka, ale film na to úplně zapomene a snaží se to prodat jako lásku na první pohled. Do toho naťukne i téma domácího násilí na ženách. Já vím, že jde o animované psy, ale celý ten film je jedna špatná lekce pro děti. Fuj. 1* ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Celkem fajnový animák. Začátek je plný nápaditostí, aby ty později ustoupily "povinnému" moralizování a slabšímu příběhu. Nic velkého, ale rodinná zábava ucházející. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Absolutně tragický animák, který je pravděpodobně vítězem v kategorii nejhorší animák co kdy v roce 2019 šel do kin navíc nechápu proč to vůbec do kin šlo. Absolutně nic zde nefunguje vtipné zde není nic navíc jsou zde wtf scény kdy například fena amerického prezidenta (co vypadá jak Trump jeho žena pro změnu jak Melanie) navíc nalíčená (jako vážně?) znásilňuje psa anglické královny (později i druhého) což mě přijde jako těžký úlet rvat do animáku na , který můžou jít do kin malé děti navíc to zesměšňuje celou anglickou královskou gardu a dělá to z nic blbečky nebo scény kdy fenka psa se zamiluje do hlavního hrdiny jen kvůli tomu, že je královského původu a ona si díky tomu polepší (asi to sponzorovaly zlatokopky). Ta 1 hvězda je nicméně za tu zlatokopeckou fenu na kterou se dá jedinou dívat. Na to, že to točil režisér Domu Kouzel velké zklamání. . ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Psi jsou prostě hloupá zvířata a tento animák to jen potvrzuje a ještě to považuje za svou devizu. Dále je tak trochu na hlavu, že film o anglické královské rodině točí belgičani... Pár vtípků nemůže zachránit bídný příběh a celkově mizerný animák. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Tento film se pro mě zdál být takovým průměrným filmem. Ačkoliv jsem se v průběhu sledování a chroustání Popcornu zmýlil. Ten animák dosáhl vychytané roztomilosti hlavního hrdiny psa Rexe, který tak nějak si přes překážky plní o čem sní a to je jeho láska Vanda. Velice mě překvapil Trump, u kterého jsem si myslel, že zesměšnili Ameriku, jak byl při síle a jak se zakousl Rex do jeho "choulostivých míst". Nesmí chybět ani chvilka takové nevydařené romantiky mezi pejskem Trumpa. Film mě velice potěšil a dabing Vojty Kotka to okořenil. ()

Kanibal 

všechny recenze uživatele

Tenhle film bohužel nepobavil ani mě ani moje děti. Velmi průměrně natočené a takřka bez jediného slušného vtipu. Přitom bez potenciálu to nebylo - Donald Trump, královna... to chtělo hodně talentu, natočit to takhle nudně. Na vině je jak scénář, tak timing takřka všech scén. To že je příběh velmi předvídatelný bych klidně přešel, ale že je hlavní hrdina pěknej hajzl a pak je z něj jen zamilovanej hajzl, to vadilo jak mně tak dětem. ()

Honzeek95 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí jsem si řekl, že se konečně jedná o animák, kterému jsem ochoten udělit pět hvězd. Když jsem přišel na csfd, nestačil jsem se divit velice slabému hodnocení. Poukazování na skutečné osobnosti mi přišlo úsměvné, od animáku jsem nečekal nějaký promyšlený příběh či scénář, takže ani zde jsem nebyl zklamán. Co se mi naopak líbilo, byly skvělé animace a pohyby postav, u kterých jsem se upřímně zasmál. V tomto smyslu zde bylo plno originálních nápadů. Snímek navíc není obrázkově a animačně přeplácaný, jak bývá u animáků poslední dobou zvykem. Upřímně nechápu očekávání lidí, kteří hodnotí u animáku sofistikovanost příběhu. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Ten film mě zaujal jen tím, že jsem viděl obrázek, jak si dělá Trump s Alžbětou selfíčko. A tak jsem si řekl, tohle musím vidět. Mohla by to být dobrá dětská parodie na tyhle dva světové státníky. Bohužel parodie byla jen asi prvních dvacet minut, když Trump přijede do Londýna a chová se tak, jak prostě v Británii není žádané. Za to královna Alžběta to byla taková tady roztomilá babča s pejskem a ne to, jak ji známe. No prostě zobrazení státníků tak nějak v dětském duchu a tím to vše jakžtakž ucházející nějak končí. Protože od Alžběty a Trumpa se rázem dostává vyloženě do života malého pejska, který byl vychován coby největší mazlíček, jehož i služebnictvo muselo obskakovat. Pejsek se i přesto rozhodne utéct z Buckinghamského paláce a na ulici poznává úplně jiný život. Možná některým dětem by se to mohlo líbit, ale mě a dokonce ani mé osmileté dceři se tohle nelíbilo. [725. hodnocení, 30. komentář, 52%] ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Zacatek byl dokonaly, a diky nemu jsem asi zacala cekat uplne jiny film. Pak to ale preslo v klasicky animak pro deti - coz neni spatne, jen ten zacatek me navnadil na neco jineho. Super vtipky a narazky, nejlepsi byl Philip a Trump. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, postavený na klasických schémach a riešeniach. Ale to nevadí, pretože tvorcovia dokázali využiť dané možnosti dosť šikovne. Jednotlivé psi, z hľadiska charakterov, majú veľký potenciál. Tie však neboli dostatočne využité. Taktiež trochu postrácam viac vydarenejších dialógov a zábavnejších scén. Každopádne, animák (a to nielen vďaka psom) dokáže osloviť nielen mladších, ale aj starších. P.S.: Grafická imitácia „predstaviteľov“ UK a USA je takmer bezchybná! Osobné hodnotenie: 76% (***) ()

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

Hromada geniálních nápadů (Trump!!!) a celkem slušná animace. Od dokonalosti to drží pouze místy dost hluchý scénář. Nečekal jsem nic ale dostal jsem skvělý animák což bych od těchto tvůrců nečekal. Stassen strikes back! ()

Reklama

Reklama