Reklama

Reklama

Psí veličenstvo

  • Česko Psí veličenstvo Corgi (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Rex je nejoblíbenějším psem v britském královském paláci. Když ztratí stopu své vyvolené psí dámy, vydává se na dobrodružnou cestu, během které objeví své pravé já a pozná sílu opravdové lásky a přátelství. (Bioscop)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (54)

Kanibal 

všechny recenze uživatele

Tenhle film bohužel nepobavil ani mě ani moje děti. Velmi průměrně natočené a takřka bez jediného slušného vtipu. Přitom bez potenciálu to nebylo - Donald Trump, královna... to chtělo hodně talentu, natočit to takhle nudně. Na vině je jak scénář, tak timing takřka všech scén. To že je příběh velmi předvídatelný bych klidně přešel, ale že je hlavní hrdina pěknej hajzl a pak je z něj jen zamilovanej hajzl, to vadilo jak mně tak dětem. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, postavený na klasických schémach a riešeniach. Ale to nevadí, pretože tvorcovia dokázali využiť dané možnosti dosť šikovne. Jednotlivé psi, z hľadiska charakterov, majú veľký potenciál. Tie však neboli dostatočne využité. Taktiež trochu postrácam viac vydarenejších dialógov a zábavnejších scén. Každopádne, animák (a to nielen vďaka psom) dokáže osloviť nielen mladších, ale aj starších. P.S.: Grafická imitácia „predstaviteľov“ UK a USA je takmer bezchybná! Osobné hodnotenie: 76% (***) ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Animáků teď vzniká takové množství, že je potřeba hodně invence, aby člověk uspěl. Tím spíše u tak náročného publika jakým je dětský divák. A zrovna psi patří k nejoblíbenějším hrdinům. Poslání takových filmů není extra originální. Sází na sílu přátelství, lásky, na to udělat dobrou věc apod. Kvalitní animace je základ, ale pak jsou důležité ještě dvě další věci - originální a opravdu dobrá a nápaditá hlavní dějová linka a humor. V Psím veličenstvu to není jinak. Rexe jeho nepřítel pošle od dvora a sám zaujímá jeho místo. Ten se tak musí vrátit zpět a dokázat všem, že není mrtvý. Toho dobrodružství, a už vůbec ne zábavného, však neprožije tolik, aby se člověk dostatečně bavil. Ostatně o tři roky starší Tajný život mazlíčků a jeho pokračování ze stejného roku jsou podstatně lepší a nápaditější. Možná by stálo za to spíše poukázat na život takového mazlíčka na královském dvoře, při pobytu na venkovských sídlech nebo na protokolárních cestách než se pouštět do zcela neoriginální a několikrát použité zápletky. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Nepamatuji si, kdy jsem naposledy viděla tak neuvěřitelně nevkusný animák. Počínaje Trumpem a pokusem o znásilnění v prvních 10 minutách, přes šíleně nudné až trapné vtipy až k dost grafickému násilí. Ne jeden, ale dva různé joky s "pussy" pointou ("Don't be such a pussy....cat"). Ta "opravdová láska" je teda taky dost zvláštní. Fena Wonder nemá o Rexe nejmenší zájem, dokud nezjistí, že je to královský pes. Velice evidentně se chová jako zlatokopka, ale film na to úplně zapomene a snaží se to prodat jako lásku na první pohled. Do toho naťukne i téma domácího násilí na ženách. Já vím, že jde o animované psy, ale celý ten film je jedna špatná lekce pro děti. Fuj. 1* ()

Megahead 

všechny recenze uživatele

Animáky mám dosť rád, ale toto bola neskutočná blbosť s množstvom nedotiahnutých alebo trápnych/protirečiacich sa nápadov. Na začiatku sa Rex skoro vždy správa ako arogantný, hlúpy a nevychovaný pes, postupne sa trošku dá do laty. Časť s Trumpom a jeho psou nadržanou fenou je tiež nepodarená. A v útulku to len dotiahli k tragickému koncu: fena Wonder (ak si dobre pamätám) si ho nevšíma do tej doby, než zistí, aký ma pôvod. A tak by som mohol pokračovať ďalej. Proste nezaujalo ma tam skoro nič. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra proběhla 16. ledna 2019 na filmovém festivalu de l'Alpe d'Huez ve Francii. (Varan)

Reklama

Reklama