Reklama

Reklama

Pařiči

  • USA Social Animals (více)
Trailer

Obsahy(1)

Život Zoe Crandlové neprobíhá zcela podle jejích představ. Zatímco její přátelé zakládají rodiny, Zoin milostný život se díky nedostatku potenciálních nápadníků i peněz ocitá na samém dně. Pak ale Zoe potká Paula, roztomilého nešiku. Od prvního okamžiku si dokonale rozumí. Má to však jeden háček – Paul je ženatý s Jane. Zoe se svěří své nejlepší přítelkyni Claire a společně vymyslí plán, jak zachránit nejen Zoin milostný život, ale i její podnikání. V mezičase si Zoe uvědomí zásadní věc – láska je boj, nikdo nehraje fér a nalézt sebe sama tvoří pouze půli vyhrané bitvy. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Social Animals"  je podľa mňa ľahká a pohodová komédia, ktorá pôsobí skutočne ako zo života. Riešia sa tu vzťahové problémy, ktoré pôsobia celkom uveriteľne a každá jedna postava sa potrebuje nejakým vnútorným spôsobom zbaviť svojich vlastných démonov. Neviem prečo sa film dočkal tak negatívnej odozvy, lebo aj napriek tomu, že je tu niekoľko teatrálne trápnych momentov (škola orálneho sexu hovorí sama za seba), tak je tu aj niekoľko skutočne dobrých momentov, ktoré boli správne zachytené. Jediné čo ma výraznejšie mrzí je, že som film nebol schopný zohnať s originálnym zvukom, no miesto toho som ho mal spracovaný s českým dabingom. Ten bol síce okey, no myslím si, že v niektorých scénkach by som si skôr viac vychutnal pôvodné spracovanie. Na jedno pozretie ma to ale zabavilo a hoci neprináša nejaké výraznejšie a originálnejšie momentky, neurazilo ma to. Hodnotenie: B- ()

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Paul aka Ted Mosby? To zni zajimave, rikali. Urcite bude sranda, rikali. “Komedie” u ktere se clovek ani nepousmeje. Nudny manzelstvi, nymfa s polaroidem a jeji kamoska managerka. Skvelej scenar. A ten happyend? Krasa strida nadheru. Reziserka Bennett je bud silene depresivni persona nebo doma sjizdi dobrej material. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Štěstí druhých mi přijde otravný. Nechápu, proč s tím tolik nadělají..." Ty vole, ta maminkovská mafie... Příjemný film o dospívání a zrání. A raději bych šel na workshop, jak nejlépe vykouřit okurku než jak udělat kapustové chipsy. Film, kterému buď rozumíte nebo ne. S hodně sympatickým obsazením. "Když do tebe vstoupí, máš právo na jeho odpad." 3.5* ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Komedie dialogově podobná jakémkoliv filmu, ve kterém hraje Josh Radnor. Jen s tím rozdílem, že tady je cejtit ženská ruka na scénáři, což by nutně nemuselo být špatně, a absurdita některých situací, která už mi poměrně vadila. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

6/10. To hodnocení nechápu. Klasická "indie" romantická komedie, kde je produkční hodnota minimální, přesto hravá. Radnor se možná krapet nudí, ale jeho ženský protějšek to táhne kupředu. Celkově z toho sálá střídmost a autenticita reálného života a probíraných vztahů. Úvodní koláž je supr a má to pár pěkných dialogových nápadů. Víc z toho vzejít asi nešlo. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Po titulcích je ještě jedna scéna. (griph)

Reklama

Reklama