Reklama

Reklama

Lana Del Rey - High By the Beach

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2015, 5 min

Režie:

Jake Nava

Hudba:

Lana Del Rey

Hrají:

Lana Del Rey

Recenze (4)

ChArLeNe odpad!

všechny recenze uživatele

Ďalší DepresFest z dielne lany del rey. Ani ten trap to nevytiahne z ukrutne depresívneho tónu spevu, zabudnutie na jej poker face či znudené krútenie sa z West Coast-u. Mali by ju zakázať. Nepotrebujeme viac samovrážd. Alebo áno? No, ako sa to vezme. Väčšinou práve tí, bez ktorích by sa nám žilo lepšie, nie a nie nám dať pokoj, takému Luníku XI by nepomohol ani Justin Bieber na repeat. Klip obstojný pre MTV Cribs, ale nie ako hudobný klip. ()

Babous 

všechny recenze uživatele

Hrozně zajímavý střih - jakoby to bylo natočené na jeden zátah, ale přitom ne, protože tam jsou opakující se momenty, které evokují pocity, jako by byl člověk skutečně "high". Zápletka celkem vypointovaná, zbraň v pouzdru na kytaru je cool. Letní atmosféra je zachycená díky tomu krásnému moři u Malibu. ()

Janie. 

všechny recenze uživatele

The truth is I never bought into your bullshit, when you would pay tribute to me cause I know that all I wanted to do was get high by the beach. Lana chce prostě jen dělat hudbu a užívat si svůj život. Tenhle postoj se mi na ní moc líbí a tenhle klip ho v dokonalé formě vyjadřuje. Jen škoda, že někteří lidé nedokáží vnímat hlubší význam, skrývající se za tím očividným, asi proto je tu zatím tak nízké hodnocení. Ale pro tyto jedince je takové hudby stejně škoda. Jinak hudebně rovněž skvělé, takový malý návrat ke stylu alba Born to Die. Prostě dokonalé. ()

Reklama

Reklama