Reklama

Reklama

Bethany Hamilton: Unstoppable

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jestli někdo ze špičkových surfařů může vyprávět šílenější příběh, tak bychom si ho rádi poslechli. Když v dětství přijdete o ruku, navíc po útoku žraloka, tak by vás to mělo docela jednoznačně a navždycky postavit na souš, daleko od příboje, vln a surfování. To však není příběh Bethany Hamilton. Její vůle vrátit se zpět k závodům i big wave surfingu si prostě zasluhuje velký respekt, uvidíte sami. (Brno Surf Film Festival)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

stow 

všechny recenze uživatele

Príbeh Bethany Hamilton je síce veľmi silný a inšpiratívny, ale v tomto dokumente stráca dych. Film obsahuje nádherné scény, ale nedokáže ich prepojiť tak, aby fungoval celú hodinu a pol. Mínusom na záver je malá pachuť toho, že niektoré  zábery pôsobia strojene ako príspevky zo sociálnych sietí a je preto otázne, čo z toho je zaujímavý námet a čo len premyslený marketing. Veľká škoda, príbeh Bethany Hamilton by bol rozhodne zaujímavejším v menej strojenom podaní. ()

saluki 

všechny recenze uživatele

Po Soul Surfer dalsi film o jednoruke Bethany Hamilton, tentokrat realisticky dokument. Bethany je neuveritelnym zdrojem inspirace a zivotni energie, krasny priklad, ze se vyplaci nevzdavat se! ()

Reklama

Reklama

Reklama