Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nemrtvá dívka Mina (Nadia Alexander) potká jednoho dne slepého chlapce Alexe (Toby Nichols) a rychle se s ním skamarádí. Oba jsou totiž obětmi zneužívání a přátelství jim dodává víru v lepší zítřek. K začátku nové etapy života ale budou muset jít přes mrtvoly. (torture666)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Jeden slepej, druhá mrtvá a jak si to spolu šlapou cestou, necestou, polem, nepolem. Slepejš mě lehce sral a na místě tuhý Miny bych ho občas navedla palicí přímo do stromu, aby se mu rozsvítilo, každopádně Mina je plná soucitu a pokud zrovna nezabíjí koho může, tak by se samou láskou rozdala. Celkem dlouho mi vrtalo hlavou proč si z Alexe neudělá sváču a místo toho ho s sebou tahá jak trestanec kouli na noze, no nakonec jsem jí pochopila. Zavřená v baráku na samotě u lesa byla už dost dlouho, plyšovej medvěd je sice bezvadnej kámoš, ale moc toho nenakecá a tak proč nevzít zavděk slepým retardem od kterýho maximálně hrozí, že během vašeho spánku odejde někam do prdele protože nenajde po nočním vychcání cestu zpátky do jeskyně. Navíc díky tomu, že vidí hovno, se Vám zaručeně nebude smát kvůli Vašemu vzhledu. Každopádně, že nakonec z něj Mina doslova vykvete do krásy, to sem nečekala a po tomto mocném šuku jsem jen čekala kdy on začne vidět a bude z nich zcela legitimní párek zdravých dětiček. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Pro mne příjemné překvapení, pro většinu diváků spíše nepříjemné. Chladné vyprávění o bolestech života je předkládáno bez cukrkandlů a sentimentu. Sychravý les, pomalu se rodící vztah mezi dvěma, kterým život ukázal tu nejtemnější stranu. Osobně bych si netroufal používat označení zombie dívka, jelikož neodpovídá tomu, jak jsou nemrtví v současné době zobrazováni. Ba co víc, dle mne Mina vůbec mrtvá nebyla a není. Současně lze její metamorfózu chápat symbolicky - ze stavu odlidštění se postupně navrací do původní podoby. I přes zdánlivě pomalé tempo mi snímek rychle utekl, jelikož jsem v něm cítil permanentní napětí. Starý dům v Ďáblově údolí tvořil společně s lesem tajemnou kulisu. A co se týká tajemství, tak většina jich je nakonec zodpovězena. Jinak zde zařve poměrně dost lidí a lidské hyeny, kterým ve skutečnosti ani nejde o záchranu chlapce, ale o slušnou sumu, kterou za jeho nalezení dostanou, jsou po právu potrestány. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Práce prý polidštila opici, cereálie polidštily zombici." Nejprve kvízovou otázku za 10 lidožravých bludišťáků: Co je potřeba ke vzniku sympatické adolescentní zombice? A) virus z Číny, B) virus z Rakouska, C) otčím prznitel. A hned taky varování pro vilné otčímy: Jsou-li vám prsty drahé, nestrkejte je do své drahé... nevlastní dcerunky v rozpuku, sic skončí u ní v žaludku! Docela jsem si to užil. Zajímavý hokus pokus o melancholickou (a)sociální baladu o zneužívání, oslepování, pálení zapalovačem a podobných hrátkách dospělých monster vůči bezbranným tvorečkům. Ochuceno krví a syrovým lidským masem, okořeněno pětihvězdičkovým záhadným čulibrkem Stockingerem v úvodu a vonící po pečených očních bulvách jinocha-otroka, který se "teprve učil pravidlům". Zpraseno nemastným, neslaným a mdlým závěrem. A nevyužitým potenciálem Miny, navíc bez jediného vykouknutí polidštěných kůzlátek. Škoda. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Unesený, týraný a oslepený chlapec sa spriatelí so zneužívanou zombie holkou po tom, čo tá hneď na začiatku odrovná jeho únoscu. Začiatok sa mi páčil, potom je to už skôr mierne romantická konverzačka a prechádzka po lese, ktorú oživujú vlastne len náhle vstupy vedľajších (dospelých) postáv. Tie väčšinou končia fatálne, pretože malá zombica sa snaží svojho slepého kamaráta brániť stoj čo stoj. Napriek tomu je to ešte spomalenejšie ako som čakal. Záver úplne mimo - priemer. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Po slibném rozjezdu se to změní v naivně pojmutou a poměrně nudnou báchorku o outsiderském přátelství dvou hodně ublížených dětí, splatterovsky se mstících dospělému světu. Jakože ne hromadně a záměrně, ale když je při putování lesem a hledání sebe sama potřeba. Horor, který byl nejspíš zamýšlen taky jako sociální drama (Ať vejde ten pravý), ale díky blbým dialogům, laciným maskám a celkově slabé režii se k němu pouze nešikovně přiblížil. [Sitges FF] ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama