Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ovdovělá Diane zasvětila svůj život nezištné pomoci potřebným. Pomáhá v útulku pro bezdomovce rozdávat jídlo a navštěvuje umírající lidi. Ze všeho nejvíc touží po tom, aby znovu nalezla cestu ke svému drogově závislému synovi. Postupně začnou vyplouvat na povrch vzpomínky, které chtěla Diane raději zapomenout než jim čelit. Působivý portrét stárnoucí ženy je hraným debutem Kenta Jonese. (Febiofest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

jefimyc 

všechny recenze uživatele

Nezavisly snimok, ktory posobi niekedy hallmarkovo. Samota hlavnej hrdinky je prelinana spominanim jej priatelov, akoby neexistovala nadej na zlepsenie...v dohlade je len smrt ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Bývalý filmový kritik a dokumentarista Kent Jones ve svém pozdním hraném režijním debutu nabízí citlivou charakterovou studii pracující ženy z malého města, která při veškeré starosti o druhé zapomíná pečovat sama o sebe. Dlouho doznívající, stylisticky nenápadný, ale každou scénou významově neobyčejně bohatý film se opírá o vysoce subjektivní vyprávění, režisérův cit pro detail a procítěné herectví Mary Kay Place, prohlubující naše spříznění s hlavní hrdinkou a současně přispívající k pochybnostem ohledně jejího duševního zdraví. Film cenný i pro věcnost, s jakou konstatuje, že na konci našeho životního příběhu nepřijde velká pointa, ale jen smrt v osamění. 80% ()

Reklama

leila22 

všechny recenze uživatele

Hlavnou predstaviteľkou je vdova, ktorá svoj život zasvätila pomoci slabším a popritom sa snaží pomôcť synovi, ktorý pomaly, ale isto prehráva boj s drogami. Mary Key Place poňala svoju postavu životom unavenej a zničenej ženy veľmi slušne, no samotný príbeh nemá žiadnu výraznú zápletku, či nezabudnuteľný moment. Zobrazuje len akúsi časť jej neľahkého života, ktorý iba smutne plynie. Nedáva ponaučenia, Diane neponúka riešenie situácie, ani výraznú záverečnú katarziu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama