Reklama

Reklama

Trailer
USA, 2019, 8 h 43 min (Minutáž: 54–64 min)

Kamera:

Craig Powell

Hrají:

Kiernan Shipka, Richard Coyle, Lucy Davis, Tati Gabrielle, Michelle Gomez, Ross Lynch, Miranda Otto, Gavin Leatherwood, Jaz Sinclair, Chance Perdomo (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Děsivá nová kapitola začíná. Sabrina se noří hlouběji do temnoty a světa teenagerského čarodějnictví, které je jen pro odvážné. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

na začátku mě druhá řada iritovala ještě o něco víc než ta první.Pořád to byla taková víc teen podívaná a Sabrina byla snad ještě větší blbka než v jedničce.Pak se to ale nějakým zázračným způsobem docela rozjede a díl s lovci čarodějnic byl víc než fajn.Ve podobném duchu pak série dojde až do konce a ve finále jsem se tak bavil o něco málo víc než v první série.Pořád je to ale seriál s nevyužitým potenciálem,který by mohl být ještě temnější a víc sexy...60% ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sabrina sa po skončení prvej série snaží zžiť so všetkými temnými vecami, ktoré zažila, a nájsť nový zmysel života. Nie je úplne zmierená s tým, aké veci vykonala, a preto sa bude snažiť vydať sa správnou cestou. - Pred Halloweenom som sa rozhodol zopakovať si prvú sériu tohto jesenne ladeného seriálu, a po dopozeraní prvej som sa hneď pustil do nasledujúcej, ktorú som už dlhšie odkladal. Ako som už písal v minulom komentári, od druhej série som očakával viac a aj sa to naplnilo. Po všetkom, čo sa odohralo, bolo jasné, že táto séria bude ovela temnejšia a taktiež aj bola. Dej sa udáva mnohokrát neočakávaným smerom a osudy postáv sa tak miešajú, že nakoniec divák neverí už vôbec nikomu. Tvorcovia samozrejme neupustili od otravného SJW podtextu, ale prekvapivo ma velmi zaujala dejová linka, v ktorej sa ocitla po prvej sérii Susie. Tretia séria by mohla byť ešte lepšia, aj keď netuším, akým smerom sa po tomto závere bude uberať. ()

Reklama

RonnieSmith 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do druhé série Sabriny jsem šla s obavami, že to půjde z kopce stejně jako například Riverdale. Byla jsem ale naprosto unešená a musím říct, že se mi druhá série líbila ještě víc než ta první. Naprosto jsem se zamilovala do Sabriny a Nicka. Herci podali stejně jako v první sérii perfektní herecké výkony a dějová linka byla zajímavá a nestalo se mi, že bych se byť na vteřinu nudila. Těším se na 3. sérii a doufám, že to bude pokračovat stejně dobře jako předešlé série. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže za mě je sice fajn, že se druhá série seriálu „Chilling Adventures of Sabrina“ celkem rozjela, ale nutně se nejedná o směr, z nějž bych byl vyloženě nadšený. Stále jsme na relativně omezené prostoru, místy to vypadá jako podivný fetiš a místy je to zábavné. A to tak nějak stačí. Představitelka hlavní role vás utáhne a tahle řada v sobě pořád má navíc hororové prvky, což je super. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když je moje hodnocení stejné, jako v první sérii nemůžu se zbavit pocitu jistého zklamání. Dvojka přináší totiž navlas stejný koncept, který je už okoukaný a místy i dost nudný. Čas od času to vytrhne nějaký nečekaný moment, herec, kterého jsem léta neviděl, nebo vtipná situace, ve finále ale spíše zklamání a ptaní se sama sebe, jestli už jsem s touhle blonďatou Sabrinou nadobro neskončil. Uvidíme, uvidíme, ale jako nejočekávanější pokračování na příští roky to rozhodně nevidím. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy chce Sabrina (Kiernan Shipka) v obchodě s komiksy ukrást žvýkačky, si lze všimnout, že na polici jsou komiksy od vydavatelství Archie. Tedy vydavatelství, které které vydalo i příběhy o Sabrině Spellman. (CinemaRanger)

Reklama

Reklama