Reklama

Reklama

USA, 2018, 10 h 32 min (Minutáž: 50–64 min)

Hudba:

Adam Taylor

Hrají:

Kiernan Shipka, Richard Coyle, Lucy Davis, Tati Gabrielle, Michelle Gomez, Ross Lynch, Miranda Otto, Bronson Pinchot, Jaz Sinclair, Sarah-Jane Redmond (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(11)

Obsahy(1)

Napůl člověk a napůl čarodějka Sabrina se pohybuje mezi dvěma světy, svoji pozornost dělí mezi vylomeniny náctileté smrtelnice a kouzelnický rodinný odkaz – Církev noci. (Netflix)

Recenze (24)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Občas není od věci zkusit něco mladého, dravého, nadějného. Nepředpokládal jsem, že tady bude odkaz na devadesátkovej seriál, u kterého jsem se tak bavil, ale doufal jsem, že by to tady u mě mohlo uspět. Nakonec se ale tak úplně nestalo. A to ani přesto, že jsem se poměrně záhy nadchnul pro hlavní postavu, kterou zde hraje Kiernan Shipka. Když jsem zjistil, že její dědeček byl ze Slovenska, okamžitě jsem zajásal. Tohle mě vždycky pohladí na srdci. Tohle, ale i fakt, že Kiernan vypadá jako Hermiona před patnácti lety. Skutek ale utek. Tohle je čiré young adult, kde se chválí satan, po plátně běhají upíři a každou chvíli čujete nějakej ten lesbickej a gay románek. No a co byste řekli, jsou tam a je jich hodně. Pokud chcete zažít LGBT upíra nebo vlkodlaka, tak směle do toho. Já už jsem na tohle asi fakt starej. Hororové prvky ale pěkné a osmdesátková atmosféra spolu se soundtrackem také super. Scénář to ale celý posral do kytek. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čarodejnica Sabrina a jej dobrodružstva mali až príliš sľubný začiatok. Prvé 2 časti navnadili dostatočne, ale potom už mi to prišlo zbytočné a slabšie, aj keď hororová atmosféra je tuším v každej epizóde, a oveľa lepšie zvládnuteľná ako pri haunted of hill house, seriál taktiež od netflixu. Sabrina je o dosť lepšia. Aj keď hlavne zaujme asi tínedžerské publikum. Ja som pri tomto seriálu prijemne oddýchoval a bol som prekvapený. Určite to nieje najlepší seriál, ale ide o vydarený projekt od netflixu a po stranger things opäť niečo čo bavilo. Pre tých náročnejších a starších divákov odporučím ale radšej Hill House, ale na Sabrinu a jej čary netreba nechať dopustiť a vyskúšať. Ako sa hovorí 100 ľudí 100 chutí. Uvidíme či prinesie druhá séria ešte v tomto roku. 4* ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První sezóna seriálu „Chilling Adventures of Sabrina“ je velmi příjemná v tom, že vlastně pořádně nevíte, co máte očekávat, nevíte, jak se postavy v příběhu vyvinou, jak se vyvine samotný seriál, jestli bude něčím drsnějším, anebo to bude teen. Seriál „Chilling Adventures of Sabrina“ se drží na pomezí. Erotické scény jsou tu až trapné, ale pokud jde o drsnost... No, to je jiná. A navíc je to cool. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netflix se fakt snaží. Snaží se zamaskovat klasickou epizodickou tuctovost, která z celého seriálu dýchá zatuchle jako týden nemytá kuřácká držka. Ale lehce to je provoněné a zamaskované sympatickou hlavní hrdinkou, skoro až dětinským příběhem, který je však plný krve a brutality. Dokáže takový být. To bez pochyb. Nicméně nic to nemění na faktu toho, že mnohdy se setkáte s tím, že zápach dorazí tvrdě do vašeho nosu. Sabrina a její koncept je všem velmi známý. My ji spíše známe z toho sitcom rázu, který ve výsledku nebyl zase tak moc hrozný. Ale nic to nemění na tom, že jsem očekával od této Sabriny dost. Horovová verze, která se ve výsledku povedla. Ale nejde o nic světoborného, jelikož si tvůrci mohli mnohdy vyhrát více s tím dějem. A to ani nezmiňuji to, že zásady postav se dokáží měnit jako počasí. lépe zpracování, více koukatelný a vyvoněnější Lucifer. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Musím s potěšením konstatovat, že jsem se seriálovou Sabrinou spokojen. Někdo sice namítá, že tvůrci nevědí co chtějí točit, ale minimálně první série celkem zručně spojuje horor, fantasy i rozdováděnou holčičí podívanou. Všeho je tady navíc takříkajíc s mírou a ani jeden element mě vyloženě nerušil. Na škodu je tak pouze to, že se tvůrci občas do něčeho pustí - celá linka s hlavolamem, kterou nakonec nikdo "nedokončí" - a nakonec na ni takřka zapomenou.. Slušný náběh na druhou sérii. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (2)

  • Keď sa Kiernan Shipka dozvedela, že sa v tejto epizóde objaví jej mladšia verzia, poslala hneď tvorcovi správu, v ktorej bola jej fotka s Mckennou Grace. Pripísala, že ju musí do seriálu obsadiť, pretože vyzerajú ako dvojníčky. Mckenna s ponukou okamžite súhlasila. (Marceloo)
  • V epizodě je detailní záběr na sirénu varující před tornádem. Jedná se odkaz na film Silent Hill (2006). Záběr je prakticky identický, včetně tónu samotné sirény. (Rubicon)

Reklama

Reklama