Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Spellmanův pohřební ústav navštíví legendární host, Ambrose se zaobírá temným odhalením a Sabrina zaskočí lóži šokujícím oznámením. (Netflix)

Recenze (7)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svoboda nade vše. Třetí cesta? Tak to nebude nic jednoduchého. Pěkný mejdan v dole a křest jiný, než jak si Sabrina představovala. Tedy ďábelská učitelka nemá chybu....a chtěl bych napsat, že může být ráda, když pánovi líbá jen kopyto, nikoliv tu část, kterou čarodějnice líbávaly. Ovšem při pohledu na její výraz extáze je jisté, že by zřejmě pánovi líbala cokoliv. Fajn vizuál a samozřejmě retro hudba.... ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemít lóži znamená být zranitelnější, mít lóži znamená být plnohodnotná čarodějka bez života s okolním "mudlovským" světem. Je tady spoustu věcí proč projít rituálem krvavého měsíce i neprojít, ale pro plnohodnotné rozhodnutí je moc málo informací. Jinak je divné, že rudý měsíc bývá jen jednou za 66let a Sabrina se musí podepsat do knížky během té jedné noci, to jí jako teď budou tolik desetiletí nahánět? A vůbec je tam mnohem více věcí co mi vrtá hlavou.... Leč v celkovém nadhledu na druhý díl, musím říct, že se nic nezhoršilo, dokonce snad i něco málo zlepšilo.... ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, takže rybí očko mě bude provázet hodně dlouho, jo? Dík za info ;) ♥︎ Ale teď k dílu. Hodně dobrý. První polovina teen kromě té šachty. To bylo vtipný. Druhá polovina fakt děsivá. Čili je rozhodnuto. Oni Sabrině pokoj nedají. Vážně jsem zvědavá, jak to házení klacků pod nohy rozvedou, aby to nezačalo nudit. Ale zatím ok. Víc než ok :) ()

brasek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbehom určite plnohodnotnejší diel ako pilotný. Miestami príjemná hoci iba mierne hororová atmosféra, ale hlavne že dej mal tempo, celé to bolo podávané zaujímavo a finále dokonca aj vrchol. ()

Reklama

Reklama