Reklama

Reklama

Trailer
USA, 2019, 8 h 43 min (Minutáž: 54–64 min)

Kamera:

Craig Powell

Hrají:

Kiernan Shipka, Richard Coyle, Lucy Davis, Tati Gabrielle, Michelle Gomez, Ross Lynch, Miranda Otto, Gavin Leatherwood, Jaz Sinclair, Chance Perdomo (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Děsivá nová kapitola začíná. Sabrina se noří hlouběji do temnoty a světa teenagerského čarodějnictví, které je jen pro odvážné. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Marceloo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sabrina sa po skončení prvej série snaží zžiť so všetkými temnými vecami, ktoré zažila, a nájsť nový zmysel života. Nie je úplne zmierená s tým, aké veci vykonala, a preto sa bude snažiť vydať sa správnou cestou. - Pred Halloweenom som sa rozhodol zopakovať si prvú sériu tohto jesenne ladeného seriálu, a po dopozeraní prvej som sa hneď pustil do nasledujúcej, ktorú som už dlhšie odkladal. Ako som už písal v minulom komentári, od druhej série som očakával viac a aj sa to naplnilo. Po všetkom, čo sa odohralo, bolo jasné, že táto séria bude ovela temnejšia a taktiež aj bola. Dej sa udáva mnohokrát neočakávaným smerom a osudy postáv sa tak miešajú, že nakoniec divák neverí už vôbec nikomu. Tvorcovia samozrejme neupustili od otravného SJW podtextu, ale prekvapivo ma velmi zaujala dejová linka, v ktorej sa ocitla po prvej sérii Susie. Tretia séria by mohla byť ešte lepšia, aj keď netuším, akým smerom sa po tomto závere bude uberať. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O dost méně záživné a zajímavé než 1. série. Sabrina mi akorát odhalila konečně svou skutečnou tvář - nedokáže být pravou, dobrou, upřímnou a věrnou kamarádkou. Třeba ji bych v životě za kámošku nechtěl. Je moc fake. Bohužel je na partičku přátel zase o něco méně místa, protože Sabrina dala přednost čarodějnické škole. Díly jsou bez nápadu a dost nudné. Stopáž jedné hodiny je prostě moc na tenhle seriál. Hrozně mě taky se*e Sabrina v tom, že randí s Nickem, který je nudný, hodně nesympatický, vůbec nic nepřináší, chemii snad vůbec necítím a akorát nás tenhle vztah ještě víc odprošťuje od Roz, Thea a Harveyho. Nic se v téhle sérii za 5 dílů nestalo, a tak jsem se rozhodl to se seriálem skončit. Tu dobrou část (podle procent) jsem už stejně viděl. Vyhodnocení: To je tady celkově chyba na rozdíl od Riverdaleu, kde to je o partičce přátel a ne o Sabrině a přátelích ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série vypilovává Sabrininy příhody a rozvíjí její osudy na maximum. Je to více sexy, odvážné, peprné, brutální, vtipné a dočkáte se i většího množství pekelných sil. Nápad stvořít tento seriál je opravdu neocenitelný a jsem strašně ráda, že si to drží úžasnou kvalitu, styl i dynamiku. Postavy jsou výborné, po humorné stránce to nejvíc táhne asi Hilda, ale nemůžu říct, že by mi tam někdo vadil. Já doufám, že se vzniku dočká i třetí řada a pokud si bude držet obdobnou kvalitu, budu uvažovat o udělení pětihvězdí celému tomuto počinu, protože je to prostě skvělé osvěžující bezkonkurenční zpracování dříve podprůměrného seriálu pro náctileté. ()

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada mě tolik nenadchla a musela jsem se do ní zakoukávat trochu déle a podařilo se mi to až v druhé polovině série, kdy se to naopak zase vyšplhalo velmi vysoko během krátké chvíle. Začátek u mě pokulhával z důvodu neuspořádanosti dějové linky; dělo se najednou příliš mnoho věcí a spousta z nich si nedokázala udržet mou pozornost a zájem. V polovině mi ale došlo, že některé ty nepříliš zajímavé zvraty byly nezbytné pro pozdější události, které si mě naopak přilákaly zpět. Postavy se začaly více rozvíjet a dostaly větší prostor se vykreslit, děj se uceloval. Dočkáme se více vtipných vsuvek, ale také morbidnějších zvratů a v neposlední řadě skvělých hereckých výkonů. Počáteční zklamání tedy vystřídalo urputné těšení se na další sérii načerpané z posledních epizod a závěrečných scén. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže za mě je sice fajn, že se druhá série seriálu „Chilling Adventures of Sabrina“ celkem rozjela, ale nutně se nejedná o směr, z nějž bych byl vyloženě nadšený. Stále jsme na relativně omezené prostoru, místy to vypadá jako podivný fetiš a místy je to zábavné. A to tak nějak stačí. Představitelka hlavní role vás utáhne a tahle řada v sobě pořád má navíc hororové prvky, což je super. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy chce Sabrina (Kiernan Shipka) v obchodě s komiksy ukrást žvýkačky, si lze všimnout, že na polici jsou komiksy od vydavatelství Archie. Tedy vydavatelství, které které vydalo i příběhy o Sabrině Spellman. (CinemaRanger)

Reklama

Reklama