Reklama

Reklama

Sabrinina děsivá dobrodružství

(seriál)
  • USA Chilling Adventures of Sabrina
Trailer
USA, (2018–2020), 34 h 52 min (Minutáž: 50–64 min)

Hudba:

Adam Taylor

Hrají:

Kiernan Shipka, Ross Lynch, Lucy Davis, Miranda Otto, Chance Perdomo, Michelle Gomez, Richard Coyle, Jaz Sinclair, Tati Gabrielle, Gavin Leatherwood (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(36)

Napůl člověk a napůl čarodějka Sabrina se pohybuje mezi dvěma světy, svoji pozornost dělí mezi vylomeniny náctileté smrtelnice a kouzelnický rodinný odkaz – Církev noci. (Netflix)

Recenze uživatele dubinak k tomuto seriálu (4)

Sabrinina děsivá dobrodružství (2018) 

1. série: Super stylová čarodějnická záležitost, která pojala Sabrinino jméno opravdu originálním způsobem, který jsem v seriálové podobě velice vřele uvítala. První díl sice rozpačitý, ale od druhého už to vzalo sešup a každá epizoda byla charakteristická svou zápletkou a jednotlivé příběhy byly většinou zdárně dotáhnuty až do konce. Od vizuálu, přes výpravu, kostýmy, prostředí až po herecké obsazení je to opravdu na špici a všechny díly byly nadprůměrné a zábavné. Jednu hvězdičku si ale zatím schovám pro sebe, protože mám takové tušení, že druhá série bude této jistě konkurovat. 2. série vypilovává Sabrininy příhody a rozvíjí její osudy na maximum. Je to více sexy, odvážné, peprné, brutální, vtipné a dočkáte se i většího množství pekelných sil. Nápad stvořít tento seriál je opravdu neocenitelný a jsem strašně ráda, že si to drží úžasnou kvalitu, styl i dynamiku. Postavy jsou výborné, po humorné stránce to nejvíc táhne asi Hilda, ale nemůžu říct, že by mi tam někdo vadil. Já doufám, že se vzniku dočká i třetí řada a pokud si bude držet obdobnou kvalitu, budu uvažovat o udělení pětihvězdí celému tomuto počinu, protože je to prostě skvělé osvěžující bezkonkurenční zpracování dříve podprůměrného seriálu pro náctileté. 3. série pro mě byla během tří prvních dílů docela průser. Vůbec jsem se do toho nějak nemohla dostat a ani jsem se nehrnula do toho, abych jí viděla co nejdřív. Po prvních třech rozpačitých a nadmíru nudných epizodách to ale naštěstí začalo zase nabírat na obrátkách a příběh měl opět koule. O největší zábavu se tu stará nový coven plný rozmanitých postav, které naší Sabrině opravdu zavaří. Do Pekla se dostáváme čím dál častěji, ale charakter Sabriny začíná možná až moc frackovatět. Třetí série je k mému překvapení také plná nových muzikálových vložek, které se mi tam jeví spíš jako takové awkward momenty a zkrátka to má malinko jiný feel, než jsme zvyklí. Druhá půlka série byla skvělá, ovšem ta první se postarala o to, abych už se pomalu začala obávat o kvalitu tohoto seriálu a hodnotím spíše třemi a půl hvězdami. Závěr je opět otevřený pro pokračování, avšak už nemám tušení, kam by tohle mohlo spět. ()

Série 1 (2018) (S01) 

1. série: Super stylová čarodějnická záležitost, která pojala Sabrinino jméno opravdu originálním způsobem, který jsem v seriálové podobě velice vřele uvítala. První díl sice rozpačitý, ale od druhého už to vzalo sešup a každá epizoda byla charakteristická svou zápletkou a jednotlivé příběhy byly většinou zdárně dotáhnuty až do konce. Od vizuálu, přes výpravu, kostýmy, prostředí až po herecké obsazení je to opravdu na špici a všechny díly byly nadprůměrné a zábavné. Jednu hvězdičku si ale zatím schovám pro sebe, protože mám takové tušení, že druhá série bude této jistě konkurovat. ()

Série 2 (2019) (S02) 

2. série vypilovává Sabrininy příhody a rozvíjí její osudy na maximum. Je to více sexy, odvážné, peprné, brutální, vtipné a dočkáte se i většího množství pekelných sil. Nápad stvořít tento seriál je opravdu neocenitelný a jsem strašně ráda, že si to drží úžasnou kvalitu, styl i dynamiku. Postavy jsou výborné, po humorné stránce to nejvíc táhne asi Hilda, ale nemůžu říct, že by mi tam někdo vadil. Já doufám, že se vzniku dočká i třetí řada a pokud si bude držet obdobnou kvalitu, budu uvažovat o udělení pětihvězdí celému tomuto počinu, protože je to prostě skvělé osvěžující bezkonkurenční zpracování dříve podprůměrného seriálu pro náctileté. ()

Série 3 (2020) (S03) 

3. série pro mě byla během tří prvních dílů docela průser. Vůbec jsem se do toho nějak nemohla dostat a ani jsem se nehrnula do toho, abych jí viděla co nejdřív. Po prvních třech rozpačitých a nadmíru nudných epizodách to ale naštěstí začalo zase nabírat na obrátkách a příběh měl opět koule. O největší zábavu se tu stará nový coven plný rozmanitých postav, které naší Sabrině opravdu zavaří. Do Pekla se dostáváme čím dál častěji, ale charakter Sabriny začíná možná až moc frackovatět. Třetí série je k mému překvapení také plná nových muzikálových vložek, které se mi tam jeví spíš jako takové awkward momenty a zkrátka to má malinko jiný feel, než jsme zvyklí. Druhá půlka série byla skvělá, ovšem ta první se postarala o to, abych už se pomalu začala obávat o kvalitu tohoto seriálu a hodnotím spíše třemi a půl hvězdami. Závěr je opět otevřený pro pokračování, avšak už nemám tušení, kam by tohle mohlo spět. ()

Reklama

Reklama