Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sabrina vyrazí na víkendový výlet. Otec Blackwood klade zásadní otázku. Roz a Susie zinscenují nečekané přespání – a nebude to žádný med. (Netflix)

Recenze (4)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teta Hilda je moc hodná, ale jinak úplně blbá....anžto pustit si tu čúzu Mary (hraje skvěle) do baráku bylo opravdu hloupé. Sabrina moc statečná není, pche, dcera velekněze! Ale není hloupá, tudíž nakonec přijde na to, jak se svým trýznitelkám postavit. Konec si zaslouží samostatnou hvězdu, ale pořád mám pocit, jako by se kočár hrůzy nemohl rozjet naplno... ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O dve urovne slabsi uvod teenky do skoly "Harryho Pottera". Z toho mohli tvorcovia rozhodne vydupat viac, ako len sikanu troch tamojsich rozhodnoziek. Pribeh u "ludi" celkom zaujimavy. Aka nahodicka so tatinovim zositom, ze? :) Opat ta naivita a to sa naozaj snazim "vypinat mozog". :) ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nudná škola co diváka nutí zajít si na instagram. Ředitel jehož herecký výkon je děsivě špatný, školní šikana co Vás nechává ledově klidným a blázivej strejda co této kapitole dává alespoň trochu "života", no vlastně i ten závěr není špatný... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama