Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Láska a věrnost procházejí zkouškou nejtěžší, když se Sabrina snaží – za pomoci Greendaleových nejstatečnějších spojenců – vypořádat s novou prapodivnou realitou. (Netflix)

Recenze (20)

Marceloo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po udalostiach z predchádzajúcej série sa Sabrina (Kiernan Shipka) spolu s partiou zo školy vydáva zachrániť Nicka (Gavin Leatherwood). Jej akadémia sa vyrovnáva s ťažkými stratami a jej tety sa snažia udržať pokope študentov, ktorí v nej zostali. Prudence (Tati Gabrielle) a Ambrose (Chance Perdomo) sa vydávajú na lov a ich korisťou je otec Blackwood (Richard Coyle), ktorý bude musieť zaplatiť za skutky, ktoré napáchal. - Tretia séria je pre mňa značným sklamaním, pretože na konci druhej série to vyzeralo na slušný nábeh pre príbeh odohrávajúci sa v pekle, na čo som sa dosť tešil. Dej sa tu síce odohráva, ale nie tým spôsobom, akým by som si želal. Fanúšikovi hororových seriálov bude už od začiatku udierať do oka to, že sa tvorcovia viac než inšpirovali čarodejníckymi sériami American Horror Story. Potešil ma vývoj niektorých vzťahov. Hlavne za Thea som bol rád a celkovo ide o jeden z mála prípadov, kedy Netflix nezobrazuje LGBT problém nasilu, ale spracúva ho na základe skúseností, ktoré si herec prežil aj v skutočnosti. Keď už som u týchto politických vecí, tak spomeniem aj to, že mnoho kresťanov kritizovalo tento seriál a označovalo ho za satanistickú propagandu a podobné nezmysly, pričom biblické príbehy v tejto sérii sú spracované vynikajúco. Taktiež oceňujem to, že sa Netflix snaží poukázať aj na vzdelávanie v oblasti sexuality, čo je v dnešnej dobe fakt potrebné, keďže aj u nás na dedine sa medzi sebou trckajú trinásťročné decká čo ani len netušia, aké to môže mať následky. Ako si to tak po sebe čítam, tak sa vlastne to, čo som v prvej sérii považoval za najväčšie negatíva, postupne stalo najsilnejšou stránkou tohto seriálu. Nábeh na štvrtú sériu sa celkom podaril, ale bude to chcieť trochu zlepšiť scenár, pretože v tejto sérii už bolo badatelné, že v mnohých momentoch sa tvorcovia viac-menej stratili. ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria bola po druhej, pre mňa perfektnej, zbytočne chaotická. Tvorcovia sa snažili natlačiť toho strašne veľa do každej časti (aj toho spievania bolo na moje pomery veľa). Všetky vzťahy si prešli všetkým, všetci boli všade a všetci zomierali a zároveň nie.. každopádne verím, že v ďalšej sérii nájde ten správny smer a vráti sa k pôvodnej kvalite. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sezóna seriálu „Chilling Adventures of Sabrina“ je jen rozvláčným úvodem k tomu, co bude představovat sezóna poslední. Musí dojít k velké kolizi, musí se příběh uzavřít. Ale tohle osmi dílné čekání na posledních pár minut prostě není něco, co by mělo diváka nadchnout. A tak jsem se nenadchnul a dokoukal tuhle řadu spíše z povinnosti v naději, že poslední série bude lepší. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

dílů sice v rámci sérií ubývá,nicméně že by se díky tomu zvedala kvalita se říct nedá.Třetí řada je pořád lepší než první a zhruba na úrovni druhé,ale trpí stále stejnými neduhy,které se počítám u Sabriny už nevyléčí.I tady jsou tak solidní temnější momenty,ale bohužel jich není tolik aby vyvážily tu ukecanou teen linii a už vůbec jich není tolik,aby ze Sabriny udělaly sympaťandu.Ta se tak i tady projevuje velmi často jako sebestředné a naivní jelito a pořád platí,že celý seriál zůstává za očekáváním...60% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série mi přišla hodně zmatená, děje se tam spousta věcí najednou a to se mi vůbec nelíbilo. Byl to neuvěřitelný chaos, který nedával smysl. Více mi vyhovovaly předchozí série, kde se v každém díle něco dělo a hned se vyřešilo, maximálně se to promítlo do druhého dílu, tady se všechno řeší celou sérii a nevěděla jsem na co se mám v daný moment soustředit. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série pro mě byla během tří prvních dílů docela průser. Vůbec jsem se do toho nějak nemohla dostat a ani jsem se nehrnula do toho, abych jí viděla co nejdřív. Po prvních třech rozpačitých a nadmíru nudných epizodách to ale naštěstí začalo zase nabírat na obrátkách a příběh měl opět koule. O největší zábavu se tu stará nový coven plný rozmanitých postav, které naší Sabrině opravdu zavaří. Do Pekla se dostáváme čím dál častěji, ale charakter Sabriny začíná možná až moc frackovatět. Třetí série je k mému překvapení také plná nových muzikálových vložek, které se mi tam jeví spíš jako takové awkward momenty a zkrátka to má malinko jiný feel, než jsme zvyklí. Druhá půlka série byla skvělá, ovšem ta první se postarala o to, abych už se pomalu začala obávat o kvalitu tohoto seriálu a hodnotím spíše třemi a půl hvězdami. Závěr je opět otevřený pro pokračování, avšak už nemám tušení, kam by tohle mohlo spět. ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele

Nejslabší řada, ale opravdu výtečné finále, které slibuje, že se máme příště na co těšit. Tak snad to nebude nudné a plné vaty jako tahle season. 6,5/10 ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mně to prostě pořád nehorázně baví. Jistě, první řada byla totálně nejlepší, ale nová řada mi zase přišla o něco lepší, než ta minulá, která mi zase místy přišla poněkud zmatená, a děj mně rozhodně víc vtáhnul. Kiernan je pořád absolutní jednička a kdyby v tom seriálu byla úplně sama, určitě by mi to nevadilo. Ale výborní jsou samozřejmě všichni, zejména Michelle Gomez, která je prostě zase špičková. Nové postavy jsou moc fajn, děj je zajímavý, zvraty krásně vypointované a zejména druhý díl je snad ten úplně nejlepší z celého seriálu. Ostatně stejně jako celá soutěž mezi Sabrinou a Kalibánem. Finále bylo parádní. Opět je to vizuálně skvostné, s fantastickou atmosférou a naprosto božím zpracování, a tentokrát jsem ani nenašel žádnou dějovou vatu, jsem tedy náramně spokojen. 95%. Vypadá to, že čtvrtá série bude poslední. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale hej, rozbehlo sa to. Po slabšiej druhej serii som veľa nečakal. Sabrina cestuje do pekla a tretia séria bola prekvapivo viac nez dobrá. Síce mala iba 8 epizód ale to nevadilo. Určite sa oplatí čakať na 4. Sériu ktorá bude možno aj posledná. Česky dabing bol skvelý, aj keď som prvé 2 serie pozeral v originálnom znení. Inak, treba pridať aj žáner romanticky, lebo v každej epizóde sa bozkávalo, čo aj mierne iritovalo. 4* ()

tenebrae86 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro Brínu mám děsnou slabost, je prostě strašně "cute". Třetí pokračování tohoto moderního "teen-gotického" seriálu podle kultovního komiksu je zatím nejslabší, i když pořád dostatečně zábavné a stylové. Bohužel se to dost odchýlilo od toho, v čem měl podle mě seriál největší sílu, což byl osobitý černý humor a odkazy na klasická hororová témata a klišé. Nejvíc bych asi vypíchnul šestý díl, který mimo jiné krásně odkazuje na Cronenbergovu "Mouchu", ale jinak je tentokrát hlavní téma Sabrinin boj o pekelný trůn. Takže politika, vztahy, rebelství a samozřejmě typicky Netflixovská genderová, kulturní a rasová hyperkorektnost. Prostě chvílemi je to trochu otrava a kdybych si obecně v předchozích dvou řadách seriál, jeho mytologii, postavy a herce neoblíbil, asi bych hodnotil níž. Hodnocení: 70%. ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Treba uznať, že s rastúcimi nárokmi klesá kvalita. Aspoň pri prvej časti som si obrazne búchal hlavu o stenu. Neskôr sa to našťastie o niečo zlepšilo. Neviem síce či je to náhoda alebo to robia tvorcovia naschval, no postava Sabrini je tak blbá a naivná, ako keby sa v tom ich svete práve vyskytla a nechápala o čom to celé je. Cliffhenger na štvrtú sériu je slušný, ale pokračujúci pokles očakávam. ()

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem se bavila. Víc, než u druhé série! Celé záležitosti s peklem jsem se trochu obávala (nejspíš trauma z toho, jak se tímto pekelným směrem vyvíjel seriál Supernatural?), ale tvůrci si s tím poradili velmi dobře; peklo mě nakonec překvapilo i bavilo. Sabrina mi lezla na nervy zase o trochu víc, Nicholas lámal srdce nejen jí, ale i mně. Roz s Harveym se k sobě nehodili ještě víc, než předtím, ale naopak Prudence a Ambrose bych zvolila za pár roku. Sympaťák Robin příjemně oživil partu a se samolibým Calibanem byla v pekle sranda. Jediné zklamání pramenilo z Hildy - tak PERFEKTNÍ postava by si zasloužila víc pozornosti!!! Ona a Dr. Cee jsou naprosto dokonalí a jejich debata o volbě mezi The Addams Family a The Munsters tu skutečnost jen podtrhla. Hudební vsuvky v této sérii mi nápadně připomínaly "seriálového souseda" Riverdale a asi se mi sem tolik nehodily, naopak mě ale propojení se sousedním městem a jeho příběhem potěšilo a působilo jako skvělé oživení. Stejně tak jsem zaznamenala spoustu drobných a zajímavých "easter-eggů", ať už z historie, mytologie nebo folklóru, které příjemně obohatily podívanou a vyzvedly ji na trochu jinou úroveň, než je jen "předramatizované teen drama". Těším se, co přinesou další série - vážně moc. ()

FoxMulder

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ménĕ dílů, méně vaty, ale je to slabé. Je to mnohem více do retro pulp stylizace, ale muzikálová čísla jsou vyloženě mimo mísu a celková příběhová linka je takové vaření z vody. Navíc peklo má legrační, televizní 'look'. Má to ale chytlavé a hlavně sexi postavy a furt mě to celkem bavilo. ()

Dubron 

všechny recenze uživatele

3,5★ Vynikající popcornová guilty pleasure se slibným cliffhangerem do 4. série. Škoda toho přehnaného SJW a omezenějšího rozpočtu... ()

Sharpooter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je už o poznání slabší než první dvě a to hlavně kvůly myšlence scénáristů přidat do tohoto světa i jiné mithologie než jen tu z bible. Pvní dvě série měli základ z bible, ale zde už scénáristi přidaly například řeckou mythologii a do ni vložily další smyšlenou (říkám smyšlenou, protože jsem o pár věcech ze seriálu nikde nenašel ani slovo). V seriálovém světě jsem začal mít bordel a kvůly tomu se mi už seriál tolik nelíbí. Jako příklad zde zmíním bohyni Hékaté. V prvních dvou sériích jsme se dozvěděly, že existuje země, peklo a nebe, ale bohyně Hékaté má žít v podsvětí s Hádesem... To mi jako chcete říct, že kromě pekla existuje ještě podsvětí???. Další věc která mi vadila bylo, že seriál už v podstatě není tolik o každodením životě čarodějek a o řešení malých Sabrininých problémů, ale je o nových záporácích z již zmíněných mythologiích a hlavní záporáci zde vůbec nejsou tak sympatičtí jako Lucifer z prvních sérií. Doporučuji - 6/10 ()

Vitasek123 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je tu a já jsem trošku na vážkách co si o tom mám myslet. U předchozích sérií pro mě epizody postupně gradovaly, jenže u této série je to naopak (silný start, střed, konec trošku horší). Postupné přidávání dalších dějových linek bylo neukočírované a hrátky s časem taky nemusí dopadnout úplně nejlíp. Opět tu jsou ale výborně zakomponované tradice a historie čarodějnictví. Kostýmy a vizuální zpracování je opět fantastický, nové postavy mi docela sedly. V celku je to opět příjemná a čím dál více temnější jízda, ale obávám se, že čtvrtá série už nebude tak dobrým pokračováním. ()

BlackAdder87 

všechny recenze uživatele

Třetí série je o něco slabší, než série předešlé. Celkově je asi největší problém v množství dějových linek, kdy jednotlivě nedostávají dostatek prostoru a tak děj působí poněkud roztříštěně a uspěchaně. Celkově jsou jednotlivé díly co se týče obsahu i pojetí dost nevyvážené. Něco se mi líbilo, něco ne. Annihilační finále se celkem povedlo, ale upřímně doufám že případná další řada bude lepší, než tenhle guláš pejska a kočičky. ()

dragonfire 

všechny recenze uživatele

Třetí série ze začátku držela tempo s tou předchozí, nicméně sem tam trochu polevila. Hned v prvním díle získáme větší náhled do Pekla, jak naznačoval skvěle sestříhaný trailer. Tentokrát se Sabrina potýká s jiným nebezpečím, než bylo v předchozích sériích, a zároveň poznáme další ďábelská stvoření. Občas mi zpracování démonických tváří připadalo laxní, ale dojem "v jednoduchosti je krása" přišel celkem rychle. Bohužel, opět nám to zkrátili o další epizodu, ale nemění to nic na tom, že třetí série se doopravdy povedla. Ke konci to už vypadalo, že je všechno v pořádku, ale stejně se tam něco zvrtlo, což dalo podklad čtvrté sérii. ()

baron156 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek série se mi zdál pomalejší, ale postupně se tempo zlepšovalo. Akce, napětí a samé zvraty. Sabrina znovu bojuje proti příšerám (Herodes a Drákula pobavili) a nově i pohanům a chce získat trůn celého pekla :-) ()

Reklama

Reklama