Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Láska a věrnost procházejí zkouškou nejtěžší, když se Sabrina snaží – za pomoci Greendaleových nejstatečnějších spojenců – vypořádat s novou prapodivnou realitou. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mně to prostě pořád nehorázně baví. Jistě, první řada byla totálně nejlepší, ale nová řada mi zase přišla o něco lepší, než ta minulá, která mi zase místy přišla poněkud zmatená, a děj mně rozhodně víc vtáhnul. Kiernan je pořád absolutní jednička a kdyby v tom seriálu byla úplně sama, určitě by mi to nevadilo. Ale výborní jsou samozřejmě všichni, zejména Michelle Gomez, která je prostě zase špičková. Nové postavy jsou moc fajn, děj je zajímavý, zvraty krásně vypointované a zejména druhý díl je snad ten úplně nejlepší z celého seriálu. Ostatně stejně jako celá soutěž mezi Sabrinou a Kalibánem. Finále bylo parádní. Opět je to vizuálně skvostné, s fantastickou atmosférou a naprosto božím zpracování, a tentokrát jsem ani nenašel žádnou dějovou vatu, jsem tedy náramně spokojen. 95%. Vypadá to, že čtvrtá série bude poslední. ()

tenebrae86 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro Brínu mám děsnou slabost, je prostě strašně "cute". Třetí pokračování tohoto moderního "teen-gotického" seriálu podle kultovního komiksu je zatím nejslabší, i když pořád dostatečně zábavné a stylové. Bohužel se to dost odchýlilo od toho, v čem měl podle mě seriál největší sílu, což byl osobitý černý humor a odkazy na klasická hororová témata a klišé. Nejvíc bych asi vypíchnul šestý díl, který mimo jiné krásně odkazuje na Cronenbergovu "Mouchu", ale jinak je tentokrát hlavní téma Sabrinin boj o pekelný trůn. Takže politika, vztahy, rebelství a samozřejmě typicky Netflixovská genderová, kulturní a rasová hyperkorektnost. Prostě chvílemi je to trochu otrava a kdybych si obecně v předchozích dvou řadách seriál, jeho mytologii, postavy a herce neoblíbil, asi bych hodnotil níž. Hodnocení: 70%. ()

Reklama

HenryIvan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Treba uznať, že s rastúcimi nárokmi klesá kvalita. Aspoň pri prvej časti som si obrazne búchal hlavu o stenu. Neskôr sa to našťastie o niečo zlepšilo. Neviem síce či je to náhoda alebo to robia tvorcovia naschval, no postava Sabrini je tak blbá a naivná, ako keby sa v tom ich svete práve vyskytla a nechápala o čom to celé je. Cliffhenger na štvrtú sériu je slušný, ale pokračujúci pokles očakávam. ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria bola po druhej, pre mňa perfektnej, zbytočne chaotická. Tvorcovia sa snažili natlačiť toho strašne veľa do každej časti (aj toho spievania bolo na moje pomery veľa). Všetky vzťahy si prešli všetkým, všetci boli všade a všetci zomierali a zároveň nie.. každopádne verím, že v ďalšej sérii nájde ten správny smer a vráti sa k pôvodnej kvalite. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série pro mě byla během tří prvních dílů docela průser. Vůbec jsem se do toho nějak nemohla dostat a ani jsem se nehrnula do toho, abych jí viděla co nejdřív. Po prvních třech rozpačitých a nadmíru nudných epizodách to ale naštěstí začalo zase nabírat na obrátkách a příběh měl opět koule. O největší zábavu se tu stará nový coven plný rozmanitých postav, které naší Sabrině opravdu zavaří. Do Pekla se dostáváme čím dál častěji, ale charakter Sabriny začíná možná až moc frackovatět. Třetí série je k mému překvapení také plná nových muzikálových vložek, které se mi tam jeví spíš jako takové awkward momenty a zkrátka to má malinko jiný feel, než jsme zvyklí. Druhá půlka série byla skvělá, ovšem ta první se postarala o to, abych už se pomalu začala obávat o kvalitu tohoto seriálu a hodnotím spíše třemi a půl hvězdami. Závěr je opět otevřený pro pokračování, avšak už nemám tušení, kam by tohle mohlo spět. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (1)

  • Tato epizoda z části odkazuje na film Čaroděj ze země Oz (1939), kde také hrdinové čelí různým nástrahám a jdou po barevné cestě. (cmenda)

Reklama

Reklama