Reklama

Reklama

Trailer 1
USA, 2020, 7 h 48 min (Minutáž: 51–64 min)

Hudba:

Adam Taylor

Hrají:

Kiernan Shipka, Ross Lynch, Lucy Davis, Miranda Otto, Chance Perdomo, Michelle Gomez, Richard Coyle, Jaz Sinclair, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Greendale se octne v hledáčku zlých sil a Sabrinin nový životní styl vezme za své. Kdo vyvázne ze souboje nadpřirozených sil se zdravou kůží? (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (23)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

cheerleader by day,queen of hell by night...ehm..tak Sabrina to má úspěšně za sebou a ačkoliv ani čtvrtá řada nebyla úplné utrpení,celá série skončila tak jak začala a mě osobně chybět nebude.I tady tu a tam vystrčí růžky a vyloženě potěší cameo "původní" Hildy a Zeldy,ale i záverečná série si sebou ponese stigma seriálu který jako by moc nevěděl co chce a úspěšně mrhal potenicálem.Možná by to bylo o něco lepší kdyby tu byla lepší Sabrina,protože Kiernan Shipka fakt není moc dobrá herečka,ale kdo ví.Tady už se aspoň nechová jako sebestředné tele a nevadila mi tolik jako v předchozích sériích...60% ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série bavila velmi. Opravdu jsem si oblíbila duo Embrose a Sabrina. Jsem ráda, že ti dva dostali více prostoru. Jen toho dění tam bylo moc. Tvůrcům šlo zjevně o to, do minima dílů nacpat maximum, ale kdyby byla série ještě aspoň o dva díly delší, nezlobila bych se. Finále mě zaskočilo. Je škoda ukončit tak nápaditý seriál už po čtvrté sérii. Zrovna Sabrina vážně baví a Kiernan je ve své roli dokonalá. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sabrina odešla na vrcholu. To, že odešla blbě a že se mi ten úplný závěr nelíbí, to už je úplně jiná a nepodstatná věc, protože jinak mi to zakončení přišlo super. A to, co bylo předtím, bylo super rozhodně. Závěrečná série rozhodně nebyla nejlepší, ale zdaleka nebyla nejslabší, od začátku nám pomalu servíruje krásně osudové finále, které bylo radost sledovat. Skvělá návštěva původních devadesátkových tet a (mluvícího!) Salema, vynikající hudební čísla (fantastické covery), přeúchvatná, úžasná a kouzelná Kiernan Shipka, výtečná Michelle Gomez, skvělá hororová atmosféra... Vše je při starém, vše je stále skvělé a i samotný příběh i jeho vedlejší linky mi přišel dostatečně zajímavý. Užil jsem si to ohromně. Nejen tuto sérii, ale celý seriál. Nebudu lhát, tahle Sabrina mi bude fakt ohromně chbyět a nejspíš nějakou dobu potrvá, než ho nahradí nejen něco žánrově podobného, ale zároveň také srovnatelného. 90%. Kiernan samozřejme za 100. ()

tenebrae86 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Se závěrečnou řadou Sabriny jsem spokojený. Poslední díl byl možná trochu rozporuplný, ale jinak se seriál po slabší 3.sérii vrátil tam, kde jsem ho měl rád, tedy někde na pomezí groteskního gotického hororu pro teenky a černohumorného fantasy komiksu. Jako zkušenější a všímavý divák jsem hodně ocenil práci s detaily, styl, žánrové odkazy a slušnou nálož zábavných "easter eggů". Jako další plus beru více prostoru ve scénáři pro mého oblíbence otce Blackwooda, na úkor více méně otravných postav Robina a Thea, kteří byli tentokrát upozaděni. No a to nejlepší na téhle sérii je samozřejmě můj milovaný H.P. Lovecraft, který byl v seriálu přítomný vždy, ale tentokrát je hlavním tématem. Ústřední dějová linie se točí kolem nicoty, příčetnosti, chapadel, nepopsatelných hrůz a prastarých vesmírných božstev. A to já mám moc rád. Klidně bych bral další sérii. "Brína" mi bude chybět.... ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá séria sa zaujímavo krútila okolo "eldritch terrors", ktoré v podstate nemohli byť ani menej zamotané ako boli, keďže každá jedna hrozba bola v niečom riadne zapeklitá. Všetko nám od začiatku gradovalo a smerovalo k záveru - avšak zrovna takýto záver, som nečakala. To bola taká rýchla a nečakaná facka. Sama sa neviem rozhodnúť, či je to dobré, či zlé, že to takto skončilo - a či je to naozaj koniec KONIEC. Za Time Warp má však u mňa rozhodne plus! ()

Galerie (127)

Zajímavosti (4)

  • Bytost zvaná Podivnost je inspirovaná povídkami Howarda Phillipse Lovecrafta (jehož příběhy byly i inspirací celé 4. série). Konkrétně jeho vzhled je inspirován hlavami bytostí zvaní Prastaří z povídky „V horách šílenství“. (Hlavonozec)

Reklama

Reklama