Reklama

Reklama

Sabrinina děsivá dobrodružství

(seriál)
  • USA Chilling Adventures of Sabrina
Trailer
USA, (2018–2020), 34 h 52 min (Minutáž: 50–64 min)

Hudba:

Adam Taylor

Hrají:

Kiernan Shipka, Ross Lynch, Lucy Davis, Miranda Otto, Chance Perdomo, Michelle Gomez, Richard Coyle, Jaz Sinclair, Tati Gabrielle, Gavin Leatherwood (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(36)

Napůl člověk a napůl čarodějka Sabrina se pohybuje mezi dvěma světy, svoji pozornost dělí mezi vylomeniny náctileté smrtelnice a kouzelnický rodinný odkaz – Církev noci. (Netflix)

Recenze uživatele Mikeel k tomuto seriálu (1)

Sabrinina děsivá dobrodružství (2018) 

S devadesátkovým sitcomem má nová Sabrina pramálo společného. Tentokrát se nehraje na humor, ale na temnou, krvavou a dekadentní podívanou, která se ale mnohdy bere příliš vážně, a tak sklouzává spíš k parodii. A to obzvlášť, co se milostné linky hlavní hrdinky, která by v 16 letech pro lásku až na kraj světa šla, týče. Chyběla mi také o něco větší provázanost mezi jednotlivými díly, i když komplexní rámec série měla. Sabrina je skvěle obsazená, vizuálně vymazlená a především napínavá. A i když je hlavní cílovka nějakých 16-20 let, neumenšuje to nic na faktu, že seriál dokáže zaujmout i starší, kteří jen občas musí být shovívavější k tomu přehnanému patosu. ()

Reklama

Reklama