Reklama

Reklama

Sabrinina děsivá dobrodružství

(seriál)
  • USA Chilling Adventures of Sabrina
Trailer 2
USA, (2018–2020), 34 h 52 min (Minutáž: 50–64 min)

Hudba:

Adam Taylor

Hrají:

Kiernan Shipka, Ross Lynch, Lucy Davis, Miranda Otto, Chance Perdomo, Michelle Gomez, Richard Coyle, Jaz Sinclair, Tati Gabrielle, Gavin Leatherwood (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(36)

Napůl člověk a napůl čarodějka Sabrina se pohybuje mezi dvěma světy, svoji pozornost dělí mezi vylomeniny náctileté smrtelnice a kouzelnický rodinný odkaz – Církev noci. (Netflix)

Recenze uživatele kaylin k tomuto seriálu (4)

Série 1 (2018) (S01) 

První sezóna seriálu „Chilling Adventures of Sabrina“ je velmi příjemná v tom, že vlastně pořádně nevíte, co máte očekávat, nevíte, jak se postavy v příběhu vyvinou, jak se vyvine samotný seriál, jestli bude něčím drsnějším, anebo to bude teen. Seriál „Chilling Adventures of Sabrina“ se drží na pomezí. Erotické scény jsou tu až trapné, ale pokud jde o drsnost... No, to je jiná. A navíc je to cool. ()

Série 2 (2019) (S02) 

Takže za mě je sice fajn, že se druhá série seriálu „Chilling Adventures of Sabrina“ celkem rozjela, ale nutně se nejedná o směr, z nějž bych byl vyloženě nadšený. Stále jsme na relativně omezené prostoru, místy to vypadá jako podivný fetiš a místy je to zábavné. A to tak nějak stačí. Představitelka hlavní role vás utáhne a tahle řada v sobě pořád má navíc hororové prvky, což je super. ()

Série 3 (2020) (S03) 

Třetí sezóna seriálu „Chilling Adventures of Sabrina“ je jen rozvláčným úvodem k tomu, co bude představovat sezóna poslední. Musí dojít k velké kolizi, musí se příběh uzavřít. Ale tohle osmi dílné čekání na posledních pár minut prostě není něco, co by mělo diváka nadchnout. A tak jsem se nenadchnul a dokoukal tuhle řadu spíše z povinnosti v naději, že poslední série bude lepší. ()

Série 4 (2020) (S04) 

Čtvrtá sezóna amerického seriálu „Chilling Adventures of Sabrina“ je pro mě trochu moc uvařenou vodou, která už vyčpěla a není v ní nic moc, co by mě dovedlo nadchnout. Ani ty covery písniček tu nejsou dvakrát skvělé, i když je fajn, že jsem si na pár starých fláků mohl vzpomenout a pustit si je v původní podobě. Není o vyloženě tragické zakončení seriálu, ale mělo přijít dřív. ()

Reklama

Reklama