Reklama

Reklama

USA, 2018, 10 h 32 min (Minutáž: 50–64 min)

Hudba:

Adam Taylor

Hrají:

Kiernan Shipka, Richard Coyle, Lucy Davis, Tati Gabrielle, Michelle Gomez, Ross Lynch, Miranda Otto, Bronson Pinchot, Jaz Sinclair, Sarah-Jane Redmond (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(11)

Obsahy(1)

Napůl člověk a napůl čarodějka Sabrina se pohybuje mezi dvěma světy, svoji pozornost dělí mezi vylomeniny náctileté smrtelnice a kouzelnický rodinný odkaz – Církev noci. (Netflix)

Recenze (24)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čarodejnica Sabrina a jej dobrodružstva mali až príliš sľubný začiatok. Prvé 2 časti navnadili dostatočne, ale potom už mi to prišlo zbytočné a slabšie, aj keď hororová atmosféra je tuším v každej epizóde, a oveľa lepšie zvládnuteľná ako pri haunted of hill house, seriál taktiež od netflixu. Sabrina je o dosť lepšia. Aj keď hlavne zaujme asi tínedžerské publikum. Ja som pri tomto seriálu prijemne oddýchoval a bol som prekvapený. Určite to nieje najlepší seriál, ale ide o vydarený projekt od netflixu a po stranger things opäť niečo čo bavilo. Pre tých náročnejších a starších divákov odporučím ale radšej Hill House, ale na Sabrinu a jej čary netreba nechať dopustiť a vyskúšať. Ako sa hovorí 100 ľudí 100 chutí. Uvidíme či prinesie druhá séria ešte v tomto roku. 4* ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší seriál roku 2018. Naprosto úžasná atmosféra, fantastické obsazení (Kiernan Shipka je naprosto úžasná a já ji miluju), úžasné postavy... V tomhle seriálu je všechno. Satanské rituály, jiné rituály (ve jménu Satana), černý humor, normální humor a více než malá špetka úžasněho hororu. A to, že je to všechno hozené do tmavých barev, tomu ještě hodně přidává. Já jsem si užil každou epizodu naprosto dokonale, seriál má tempo, ani jednu slabou chvilku a je to prostě radost sledovat. Tahle Sabrina je neskutečná seriálová lahůdka, která má neskutečnej styl, super vizuál, prostě naprostá špička. Moje nadšení je nemalé a nemůžu se dočkat druhé série. Kam se hrabou Stranger Things a moje těšení se na finále GOT: Sabrina si mě prostě omotala kolem prstu. Nebo to snad byl sám pravý Bůh, Satan? 100%. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chytilo ma to vlastne až počas finále. Ani neviem prečo som mal celý čas zo seba pocit, že už som na takýto seriál starý, a obľúbiť som si tiež dokázal iba Sabrinu. Možno ešte Mirandu Otto, tá vždy poteší. A vo finále som podlahol. Akokoľvek to vyznie povrchne, najviac ma bavilo modrofialové nasvietenie záverečnej bitky. Ten seriál má štýl. Má atmosféru a hromadu chuťoviek. Nejaký čas u mňa viedol spánkový démon, neskôr finále prebilo všetko a ten štvrťsekundový splatterový záber na Lilith tomu nasadil korunu. “Bonusová” záverečná časť tiež potešila. Minimálne druhú sériu si asi ešte pozriem. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Musím s potěšením konstatovat, že jsem se seriálovou Sabrinou spokojen. Někdo sice namítá, že tvůrci nevědí co chtějí točit, ale minimálně první série celkem zručně spojuje horor, fantasy i rozdováděnou holčičí podívanou. Všeho je tady navíc takříkajíc s mírou a ani jeden element mě vyloženě nerušil. Na škodu je tak pouze to, že se tvůrci občas do něčeho pustí - celá linka s hlavolamem, kterou nakonec nikdo "nedokončí" - a nakonec na ni takřka zapomenou.. Slušný náběh na druhou sérii. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dva díly trochu pomalejší, ale byl to rozjezd, takže se to dá pochopit. Nicméně potom díl od dílu lepší a temnější. Užívala jsem si pak každý díl. Úplně jsem nevěděla, co od toho má čekat, ale nakonec se mi to vážně líbí a jsem z toho nadšená. Jsem zvědavá na další série, doufám, že si udrží tuhle kvalitu. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě je detailní záběr na sirénu varující před tornádem. Jedná se odkaz na film Silent Hill (2006). Záběr je prakticky identický, včetně tónu samotné sirény. (Rubicon)
  • Keď sa Kiernan Shipka dozvedela, že sa v tejto epizóde objaví jej mladšia verzia, poslala hneď tvorcovi správu, v ktorej bola jej fotka s Mckennou Grace. Pripísala, že ju musí do seriálu obsadiť, pretože vyzerajú ako dvojníčky. Mckenna s ponukou okamžite súhlasila. (Marceloo)

Reklama

Reklama