Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sabrina odkrývá dlouhou řadu rodinných tajemství. U Harveyho doma je rušno – a Harvey prozrazuje, že tajemství ukrývá i on. (Netflix)

Recenze (6)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebylo toho na jeden díl moc? Sympatická je mi civilní linka ze školy. Už minule to začalo s tím knižním indexem. Nevím, čeho tím chtějí autoři dosáhnout, ale je mi to sympatické. Protože index je na jejich školách běžný. Kort když se baví o knize, která si tím nedávno prošla. U soudu to bylo skvělé. Navíc se mi líbila ta vychytávka v lese. "Budeš hledat moje znaménko?" :D už všichni běží do lesa? ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V rámci série pořád lehce na průměrem, ale místy utahané a užvaněné. Chtělo by to více šťávy a odvahy, jelikož vše se nese jen v náznacích. Gore a sex čekají za dveřmi. Nejhezčí je vizuální stránka, hlavně ta úžasná hororová stavení topící se v mlze a temných stínech. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po predoslom dieli strasna amatercina. Dokonca dialogy akoby pisal nie sudny clovek. A to som si myslel, ze som tomu prisiel na chut. Meh...suhlasim s castou oboch predchodzich komentarov. Prvoplanovost tam rohozdne bola. K comu!? 30% Slabucke dvojhviezdie. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento soudní proces byl opravdu ... nudný. Homosexuální část dílu byla naprosto nevyužita, Netflix chtěl tím jenom říci "JSME HOMOFRIENDLY VIDÍTE" (omlouvám se za agresivnost, nic proti těmto vztahům nemám, ale Netflix to přehání) ... Dále zde bylo zbytečně moc mužské toxicity, což mě začíná opravdu otravovat při sledování zajímavě ponurých příběhů ze života čarodějky Sabriny. .... ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama