Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Greendale se chystá na halloweenské zatmění. Sabrinu čeká zásadní rozhodnutí a Harvey přichází s nečekaným prohlášením. (Netflix)

Recenze (9)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prva polovica, urcena primarne pre nastrocne publikum ma nebrala a je to logicke, ked som to uz chcel vypnut prisli do toho trocha toho mustery a celkom zaujimava "bytost". Takze vdaka tomu som to vydrzal. Uvidime, ci ma tato, az prilis naivna a hrava forma bude drzat. Rozpacite. Sabrina, resp. mlada Shipka, ktora mala v case filmovania 18 rokov ma zatial moc nepresvedcila, posobi na mna akosi strojene. Uvidime. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Šel jsem do Sabriny s tím, že se podívám na dětskou kravinu a po pár dílech přestanu sledovat. Jenže první díl překvapil atmosférou, hudbou, herci a vším. Pokud půjde seriál tímto směrem, získá mou pozornost. Pilotní díl neměl chybu! ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

-Chvalme Satana!-Škoda, že ta uzavřená rakev neprošla, pečínku už jsme neměly celou věčnost.- První díl poněkud nevyvážený, ale Satan, čarodějnice, strašák a nůžky v krku jsou temným příslibem, že vše bude směřovat po správné cestě. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pamatuji si Sabrinu z 25 let starého seriálu, kde Salem (ten kocour) mluvil a vypadal jak mrtvá vycpaná kočka. Zde bohužel Salem nemluví, ale vše ostatní je úplně jiné, už to nejsou hloupě ztvárněné příběhy mladé čarodějky, už zde není hlavní "džouk fíl", je to jiné, lepší ponurejší a DOKONCE se mi ani nezdálo, že by se jsem nuceně vrážela Netflixovská rasová vyváženost, ženská síla nad muži, atd... Myslím si, že tento díl se povedl... ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že první díl rozhodne, zda budete sledovat dál. Protože buď jste buď starý (a pamatujete si tu vtipnou Sabrinu a možná jste i četli knihu, check, check) nebo jste mladý (rozhodně ne u mě check). Ale uznávám, že mě to bavilo, protože Sabrina to hlavní už ví. Díky tomu se ušetří kecy kolem a můžeme jít do hlavního děje. A ok. Ne že bych se z prvního dílu něco dozvěděla, ale to je dobře. Náznaky super. Jediné, co mi vadilo byl konec dílu. Usekla bych v záběru na hosta a vyřčení jeho jména. Ta minuta navíc působila vážně divně. A jelikož narozumím kameře, napíšu to jako tatar. Bylo dost rušivé, když bylo během záběru na hovor dvou postav z pohledu té jedné "rybí oko", ale ne celou scénu. Pokud to není chyba, ale jaké si skryté umění, sorry, nechytla jsem se :( ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama